Sådan planlægger du en anderledes dateHvis du har datet en person i længere tid, så kan det være, at I skal lave nogle flere spændende ting sammen. Selvom det kan være utrolig hyggeligt blot at spise nogle lækre middage samt få nogle gode drinks, kan det være nødvendigt, hvis I engang i mellem udfordre jer selv. Derfor kan I træde ud af jeres comfort zone, hvor det er muligt at tage på en anderledes date, hvis I f.eks. vælger at tage i escaperoom for 2. Her skal I sammen løse gåder, hvor jeres sammenhold og kendskab til hinanden dermed bliver udfordret. Du kan læse mere om dette her: https://www.clockedin.dk/, hvis dette lyder som en interessant date-idé.

Kom ud at være aktiv
Udover at tage en tur i escaperoom for 2, kan I også vælge at lave nogle aktive ting sammen. Det kan være, at du skal invitere din date med i fitness, hvor I sammen kan træne. Det kan også være sjovt at tage ud at stå på rulleskøjter sammen. Med en aktiv date får I testet hinandens grænser af, mens I får bevæget jer. Forhåbentlig kan forskellige aktiviteter bringe jer endnu tættere sammen.

Du kan desuden foreslå, at I tager en tur ud at bowle eller spille minigolf. Her kan I konkurrere imod hinanden, hvor taberen skal give en middag eller lignende.

Lav noget sjovt
Selvfølgelig kan en aktiv date være spændende, men det kan også være sjovt, hvis du planlægger en kreativ date. Det kan være, at I sammen skal tegne croquis eller male keramik. Det kan også være, at din flirt har nogle ting, som de gerne vil opleve. Dette kunne være en tur i escaperoom for 2 eller blot en sjov dag i en forlystelsespark. Der er altså mange muligheder at vælge i mellem. Det behøves derfor ikke altid være kedeligt at gå på date.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online