Bliv grebet i sorgenHvis du lige mistet et menneske, som står dig nær, så går du en utrolig svær og sårbar tid i møde.
Sorgen og de stadier af sorg, som du kan opleve, er utrolig komplekse og er ikke noget, som man skal stå med alene. Måske du er heldig og har familie, en parter eller andre pårørende, som du kan støtte dig til, men desværre er det ikke alle, der har den mulighed. Uanset hvilket situation du står i, så har du brug for støtte i en svær tid. Specielt til alt det praktiske, som kan komme bag på mange, hvor omfattende det i virkeligheden er.

Slip ansvaret
Har du mistet, så kan det være en god idé at kontakte professionelle, som f.eks. en bedemand, som har styr på hele den praktiske proces. Bedemænd findes i stort set hele landet, så er du f.eks. en del af Københavns kommune, så kan du finde en bedemand København.

En bedemand kan også hjælpe dig med personlige samtaler, så du får råd og vejledning. Ved at lade en bedemand hjælpe, kan du slippe ansvaret og bekymringerne, så du kan give plads til sorgen. Dette gør også, at du kan sørge og bearbejde i dit eget tempo.

En god afsked for pårørende
Det er vigtigt at det bliver en god, betydningsfuld og værdig afsked, så du kan se tilbage på dagen og mindes. Derfor skal dine og din afdødes ønsker være i første række. Det kan en bedemand være med til at sikre, da en bedemand har prøvet det utallige gange før.

Kom videre uden efterspil
Når du overvejer en bedemand, så vil de også kunne hjælpe med det økonomiske, så det heller ikke skal være en bekymring. De kan blandt andet vejlede med priser, så du ikke kommer til at modtage en stor regning, som du skal forholde dig til.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online