Sådan skaber du det smukkeste frieriHvis du længe har overvejet at spørge din kæreste, om hun vil gifte sig med dig, kan det være, at tiden er inde! Du kan nemlig stille og roligt begynde at planlægge dit frieri, hvor du spørger, om hun vil være din for evigt. Dette er selvfølgelig en rørende og romantisk gestus i sig selv, men du skal samtidig sørge for, at dagen er helt perfekt. Først og fremmest skal du have fundet den perfekte ring, der kan symbolisere jeres kærlighed. Når du skal finde den rette forlovelsesring, kan det være fornuftigt, hvis du får inspiration online, hvor du bl.a. kan se udvalget på phertz.dk, hvor de har mange smukke smykker at vælge i mellem.

Begynd at planlægge dagen
Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan de gerne vil have, at deres frieri skal foregå.
Der er derfor mange muligheder, hvor du bør overveje, om det skal være et intimt frieri, hvor det kun er jer to til stede. Du kan invitere din kæreste ud på en lækker restaurant, hvor I herefter kan nyde naturen ved Solrød. Dette kan danne de perfekte rammer for frieriet. Det kan også være, at du gerne vil overraske hende med et offentligt frieri, hvor begge jeres familie kan være med til at fejre jeres kærlighed.

Hvad vil du gerne sige?
Det kan være utroligt nervepirrende at skulle spørge nogen, om de vil gifte sig med en. Derfor er der en stor risiko for, at du glemmer, hvad du gerne vil sige. Det kan dermed være fornuftigt, hvis du forsøger at skrive de vigtigste ting ned, hvor du kan afslutte din lille tale af med: ”Vil du gifte dig med mig”? Efter din kærlighedserklæring, så siger hun forhåbentlig ja, hvor I sammen kan fejre, at I nu er et skridt tættere på at være sammen for altid.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online