Find de rigtige omgivelser til din virksomhedLeder din virksomhed efter et ledigt erhvervslejemål? Så er der mange ting som I skal overveje. Det kan nemlig betyde for jeres produktivitet, at I arbejder i det rigtige lejemål. I denne korte oversigt får I inspiration til at finde det rette sted for jer.  

Hvor vil I gerne være?
Når I skal finde de rigtige omgivelser til jeres virksomhed, er der flere ledige erhvervslejemål at vælge imellem.  Hvilket erhvervslejemål I skal vælge, kommer an på mange ting, bl.a. hvor I gerne vil befinde jer. For nogen giver det mening at befinde sig inde i byen, mens for andre vil en lokation udenfor byen være bedre. Der kan blandt andet være forskel på husleje. Ledige erhvervslejemål centralt i en by vil typisk koste mere end et lejemål ude i et industrikvarter. Dette kan være blot én af mange ting som I skal overveje, når I skal finde et sted at arbejde fra.

Hvor meget plads har I brug for?
Virksomheder adskiller sig fra hinanden på mange forskellige områder - blandt andet i forhold til antallet af ansatte og den type arbejde som de beskæftiger sig med. Det betyder også, at der ikke er noget entydigt svar på den rette kontorstørrelse. Det kommer i stedet an på jeres behov. Der er masser af erhvervslejemål til leje, så I kan garanteret finde et sted, som passer til jeres behov. 

Moderne arbejdsrutiner 
Mange mennesker arbejder anderledes end for blot nogle få år siden. Fremskridtet i teknologien gør, at man nu ofte kan udføre meget af sit arbejde derhjemme. Dette har betydning for behovet for plads, som for mange virksomheder ikke længere er så stort. Derfor kan din virksomhed måske nøjes med færre kvadratmetre end I tror, da mange af jeres ansatte arbejder hjemmefra på forskellige tidspunkter. På den måde kan I leje et mindre erhvervslejemål og derved spare penge. 

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online