Sådan kan du gøre dine mødelokaler mere effektive

Mødelokaler kan til tider godt have en tendens til at blive associeret med noget kedeligt, hvor du som udgangspunkt skal sidde stille, lytte og optage en masse information



Mødelokaler kan til tider godt have en tendens til at blive associeret med noget kedeligt, hvor du som udgangspunkt skal sidde stille, lytte og optage en masse information. Men nogle gange kan denne proces godt gøres mere interessant, hvilket ud måske kan fremme i dit mødelokale.

Præsentationer med illustrationer
En måde, at fremme forståelse, indlæring og generelt interesse for det omtalte emne, kan være ved at gøre præsentationerne og samtalerne mere interaktive. Det kan du måske opnå ved helt simpelt at indstille whiteboard og tuscher i dine mødelokaler til brug i disse sammenhænge. De kan bruges til at holde overblik over det fremlagte, såvel som det kan bruges til at illustere eventuelle modeller, eller mere komplicerede sammenhæng, der måske bliver mere tydelige, når du lige tegner det op på et whiteboard. Tilskuerne kan måske også bedre holde fokus på noget mere håndgribeligt som det der står på et whiteboard frem for, hvad der kan overdrages kun ved brug af ord. Du kan finde mange forskellige whiteboard tavler, så der findes sikkert også en eller flere slags, som du kan få til at give mening i dine mødelokaler.

Gode arbejdsforhold
Et andet element, der kan spille ind i folks evne til at koncentrere sig om det vigtige - nemlig den formidling, der sker under mødet, kan være deres komfort i lokalet. Ikke dermed sagt at det nødvendigvis skal være lænestole, der huser rummet. Det er nærmere bestem forhold som måske temperaturer og solskin, der kan være forstyrrende faktorer for koncentrationen. Så du kan måske sørge for en form for temperaturregulering, så der ikke bliver lummert og klamt i lokalet, når rummet er fyldt op og solen skinner ind. Ligeledes kan gode solskinsskærmende gardiner måske også være en idé til at undgå at solen skinner ind i folks ansigter, hvilket også kan være en forstyrrende gene under et møde.




ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrev



solrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online