Gotved bevægelse i Solrød Idrætscenter

Gotved bevægelse - hvad er det?

Gotved bevægelse bygger på gymnastikpædagogen Helle Gotveds særlige metode til at arbejde kroppen igennem til musik, uden at du overanstrenger led og muskler.

Vi arbejder med at slippe unødvendige spændinger eller spændinger, der skyldes stillesiddende arbejde, eensidige bevægelser eller smerter. F.eks. ser vi ofte smerter og/eller spændinger i ryg, nakke, skuldre og knæ, dårlig balance m.v.

Vi fokuserer på at forbedre åndedrættet for at tilføre din krop mere ilt og nye ressourcer og koordination, for at skabe større sammenhæng og balance.

Bevægelserne kan være naturlige bevægelser som gang, sving, arbejdsbevægelser eller enkle trin, dansende og energifyldte, så pulsen kommer op, kredsløbet styrkes og udfordres, eller mere rolige for at skabe ro i sind og krop.

Bevægelserne støttes af musikkens puls og rytme, så der skabes variation i tempo, stemning og energi.

Undervisningen krydres med at give dig viden om, hvordan din krop fungerer og redskaber til at ændre på måske uhensigtsmæssige vaner og arbejdsstillinger.
Af og til tager vi emner op og går lidt mere i dybden. Det kan være omkring fødderne, bækkenbunden, ryggen, balancen eller kost.
I Solrød starter flere hold til september for jer, som er +50 i Idrætscenteret.

Underviser er Gotved uddannet bevægelsesunderviserJannie Nielsen, som har mange års erfaring.

Tilmeld dig hos FOF Køge Bugt
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online