Sådan kan det blive billigere at gå til tandlægen

med en tandlægeindkaldelse synes langt de fleste også, at den længeventet dag byder op til noget af en udgift. Men er du én af dem, som blot bliver ved med at udskyde tandeftersynet til når det står værre til?Når tandlægeindkaldelsen dropper ind i din mailbox, sker det sjældent, at armene ryger i vejret og at du næsten ikke kan vente. For med en tandlægeindkaldelse synes langt de fleste også, at den længeventet dag byder op til noget af en udgift. Men er du én af dem, som blot bliver ved med at udskyde tandeftersynet til når det står værre til? Så kan det godt være, at du skal begynde at ændre på det. For tager du til dine regelmæssige tandeftersyn, ja så kan det godt tyde på, at regningen i sidste ende bliver billigere. Dette kan du blive klogere på i denne artikel.

Husk at tage til dine tandeftersyn
Selvom du måske ikke føler, at du har et behov for et tandeftersyn, bør du altså stærkt overveje at gøre det alligevel. For dropper du tandeftersynene – fx fordi de er for dyre – så kan du i sidste ende faktisk risikere at skulle betale endnu flere penge for dit kommende tandlægebesøg. For hvis først skaden er sket, så er behandlingen altså af en vis anden grad. Du kan med fordel tjekke priserne for behandlingerne hos de forskellige tandlæger, fx hos Tandlæge Tåstrup / Tandklinik Tåstrup, hvor du kan finde en prisliste, og se at der er en væsentlig prisforskel på et alment tjek og at få et implantat.

Få lagt en behandlingsplan
Hos de fleste tandlæger som Tandlæge Tåstrup / Tandklinik Tåstrup kan du få lagt en behandlingsplan, hvori det klargøres hvordan du behandler dine tænder bedst muligt. Det skal være med til at sikre dig et sundere tandsæt resten af livet. Det bliver altså også billigere for dig på den lange bane.

Medlem af Sygeforsikringen Danmark?
Som medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til tandlæger som Tandlæge Tåstrup / Tandklinik Tåstrup og en masse andre. Læs gerne mere om det på deres hjemmeside.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online