Milan takker for denne gangSolrød Comets er kede af, at klubben må sige farvel til herretræner Milan Hinic. Dette sker, da Milan ikke kan bruge den tid, det kræver at træne et ambitiøst divisionsherrehold med utrolig meget ungt talent. 

Efter en sæson, hvor holdet var meget ungt, og ikke havde den store senior erfaring i divisionen. Holdet viste helt klart fremgang, men der var desværre ikke nogen resultater i denne sæson. Milan havde set frem til, at denne sæson med dette meget unge talentfulde hold kom frem i rækkerne og forhåbentlig kvalifikation til slutspil. Efter reevaluering af hans tid, så følte han ikke længere, at han kunne give sit fulde tilbage til spillerne, som de fortjener. 

Milan startede i klubben i 2017, hvor han samlede et hold op fra 1. division, som ikke havde haft stor succes. Han har ført holdet gennem en Corona periode, og gjort som klubben stadig har et senior hold. 

Derfor har han besluttet at stoppe som herretræner i Solrød. Klubben er dog så heldig, at Milan stadig gerne vil bidrage og være en del af klubben. Derfor arbejdes der på at finde arbejdsopgaver, som han har tid til.

Klubben har været utrolig glad for Milans arbejde, og ikke mindst hans tilgang til tingene. Derfor håber klubben det bedste for ham, og glæder sig til, hvad det kommende samarbejde kan bringe.

Solrød Comets
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online