Sådan skaber du en fed garderobe til dit barn

Har dit barn også efterhånden samlet en god sjat jakker op? Så kan det godt være, det er på tide at give barnet sin egen lille knage række, de selv kan nå!


Har dit barn også efterhånden samlet en god sjat jakker op? Det kan være både sommerjakker, regnjakker og tyndere jakker, nogle sommerhatte og lidt andet, der har fået jeres egen knagerække derhjemme til at give efter? Så kan det godt være, det er på tide at give barnet sin egen lille knage række, de selv kan nå!

Sådan laver du en sød minientré
En lille skohylder og lavthængende knager til dit barn, vil få dit barn til at føle sig på lige fod med jer voksne, høje mennesker, fordi det pludselig bliver tilgængeligt for dem at hænge sit eget tøj op og sætte sine egne sko på plads. Jo yngre, dit barn er, når du installere en lille minientré, jo hurtigere lærer de, at det er en naturlig del af det at tage af sted og komme hjem, at sko og jakker skal sættes korrekt på plads.
Har dit barn fået en yndlingsfarve, kan du lede efter knager og skohylder i den farve. Dit barn vil ikke være i tvivl om, at det er netop deres, og det vil gøre det langt nemmere at få dit barn til benytte sig af både hylden og knagerne.

En knage til badeværelset
Også på badeværelset og på dit barns eget værelse kan det være relevant med knager og skohylder. På badeværelset kan en knage med et mindre håndklæde blive hængt op, så barnet kan træde ned fra skamlen efter at have vasket fingre og tørre sine hænder uden at skulle anstrenge sig for at nå. På børneværelset kan de jakker, der ikke bliver brugt hyppigt komme op på en knag og pynte inde på værelset. Det samme gælder for de sko, der ikke er relevante at opbevare ude i gangen. På den måde kan I ligeledes undgå alt for meget rod og kaos ude i entréen!

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online