Leas en bil – betal registreringsafgiften i rater

Det er dyrt at købe en bil kontant, og det kan du langt hen ad vejen takke registreringsafgiften for. Med leasing får du billigt en bil til din rådighed.
Det er dyrt at købe en bil kontant, og det kan du langt hen ad vejen takke registreringsafgiften for.
Men nu er der alternativer til at spare op over et par år eller tage et lån i banken for at kunne købe din drømmebil – ét af dem er leasing, hvor registreringsafgiften betales i mindre rater. Og raterne betaler du selvfølgelig kun i perioden, du leaser bilen. Med leasing får du billigt en bil til din rådighed.

Overvej flexleasing af bil
Med andre ord er det en af fordelene ved flexleasing af bil, at du ikke behøver også have råd til at betale moms og den fulde registreringsafgift med det samme. Du kan regne med at skulle finansiere op til 30 procent af bilens pris selv, for at leasing kan komme på tale, så du skal alligevel have penge på kontoen for at gøre brug af denne finansieringsløsning, men denne udgift kan de fleste nok klare.

Hvilke biler kan du lease?
Er der nogen grænser for, hvilke biler du kan få med leasing? Tja, det er der vel, men du har nu en masse muligheder, når det kommer til bilmærker og -modeller. Klikker du på linket ovenfor, bliver du taget til et firma, som tilbyder flexleasing af biler. De viser dig, hvor du kan søge efter passende biler henne, og når du så har fundet én, du kan lide, kan de hjælpe dig med få leasingaftalen i stand.

Få en bil til din rådighed med lav kontant udbetaling
Er du træt af at gøre brug af kollektiv transport eller køre rundt i en slidt bil? Med leasing bliver det muligt at få et flottere køretøj stillet til din rådighed for en beskeden kontant udbetaling – når man sammenligner det med den store udbetaling, der skal til for at erhverve en bil til hele finanssummen.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online