Foredrag om senfølge Kræftens Bekæmpelse Solrød

Generalforsamling og foredrag om senfølger

Kræftens Bekæmpelse Solrød lokalforening afholder generalforsamling og efterfølgende foredrag om senfølger d. 7. marts 2023 i Solrød Aktivitets – og frivilligcenter.

Hvad er senfølger efter kræft?
Sygeplejerske Inga Holst, fra Kræftrådgivningen i Roskilde, vil fortælle om senfølger, hvordan finder du ud af, om du har senfølger og hvad kan der gøres ved det.

Senfølger omfatter en række fysiske og psykiske helbredsproblemer, som f.eks. søvnbesvær, smerter og angst. Mange oplever at få senfølger i større eller mindre grad efter et kræftforløb. Hvis du har eller får senfølger, kan du få hjælp til at håndtere dem.

Forskellen mellem bivirkninger og senfølger:

Mens bivirkninger opstår i forbindelse med selve kræftbehandlingen og normalt forsvinder igen, når behandlingen er slut, er senfølger mere varige gener. De kan opstå under eller efter behandlingen – af og til måneder og år efter at kræftbehandlingen er afsluttet. 

Senfølger kan både være fysiske og psykiske helbredsproblemer, som f.eks. træthed, smerter og angst. Nogle senfølger knytter sig til bestemte kræftsygdomme og behandlingen af disse, mens andre er mere generelle.

Hvis du har eller får senfølger, er der forskellige muligheder for at få hjælp til at håndtere dem – og der kommer stadig nye muligheder til.

Generalforsamlingen starter kl. 17.30 og er kun åben for medlemmer af Kræftens Bekæmpelse.

Foredraget startet kl. 19.00 og alle er velkomne, dørene er åbne fra kl. 18.45, hvor lokalforeningen er vært ved en sandwich og en kop kaffe.

Hvis du ønsker en sandwich, kræves tilmelding til formand Birgitte Lauridsen på mail: lerche@lauridsen.mail.dk

Hilsen bestyrelsen Solrød lokalforening.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online