Halvdelen af lejlighederne i Green Hills er udlejet

Halvdelen af fyrtårnsprojektet Green Hills i Solrød er udlejet: "Vi har aldrig oplevet så stor interesse"


 
Der er fuld gang i udlejningen af det nye boligprojekt Green Hills i Solrød. De første to etaper med samlet 144 enheder er stort set udlejet, og nu er byggeriets tredje etape frigivet. Balder Danmark opfører det ambitiøse fyrtårnsprojekt og har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen af de i alt 294 lejeboliger. Byggeriet forventes at stå færdigopført i 2023.

 
Balder Danmark vandt tilbage i 2019 udbuddet af den attraktive grund på Cordozavej i Solrød. Det ikoniske byggeri har fået stor opmærksomhed pga. den bæredygtige profil, flotte arkitektur og appel til alle generationer. Luisa Rosenberg, udlejningsansvarlig for projekter i Balder Danmark, siger:
 
"Opmærksomheden har været overvældende, og vi har i Balder aldrig tidligere oplevet så stor interesse for et af vores projekter. Det er også et helt særligt byggeri formet ud fra høje krav til byggeriets arkitektur, boligsammensætning og bæredygtighed. Projektet er bygget op om to 'fyrtårne', og nu har vi lige frigivet boligerne i tredje etape, og til sidst vil etape 4 med i alt 150 lejelejligheder frigives."

"Vi valgte EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen primært pga. deres lokalkendskab og databaserede tilgang til udlejningsopgaven. De har nogle virkelig gode værktøjer til prissætning af lejeniveauer. Både i forhold til, hvad der ligger til salg i området, hvad lejeniveauerne er i området og den generelle prisudvikling i forhold til den høje kvalitet i byggeriet. For os var det en stor tryghed, at vores beslutninger er underbygget af data, og det har også vist sig at være den helt rigtige beslutning, da det er gået fuldstændigt, som vi havde håbet, og endda over forventning med udlejningen af de første to etaper."

Bæredygtighed tænkt ind fra starten
Green Hills er præ-certificeret til den anerkendte, internationale DGNB-Guld-certificering, hvilket giver projektet et helhedsorienteret syn på bæredygtighed, hvor miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed er tænkt ind fra starten. Kenneth Nielsen, projektdirektør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:
 
"Vi havde en klar forventning om, at der ville være stor efterspørgsel på boligerne, og det har vist sig at holde mere end bare stik. Fyrtårnsprojektet er meget iøjnefaldende og kendetegnet ved de skrå tagflader med grøn beplantning, der stiger mod himlen og mødes i en spids på 9. etage og giver et smukt udtryk. De 294 lejeboliger varierer i størrelse 2-6 værelser fra 56 til 212 m2 og fordeler sig på en række forskellige lejlighedstyper og planløsninger."

"Det er et visionært projekt, hvor bygningens varierede boligsammensætning betyder, at alle kan bo i Green Hills. Der er plads til alle generationer og både børnefamilier, seniorer, par, singler og unge, og man kan i princippet bo her hele livet. Det har i stor stil vist sig at være tiltalende for rigtig mange, og vi føler os overbevist om, at der også vil være massiv efterspørgsel på tredje, der lige er frigivet og senere også fjerde etape."

 
Om Green Hills
Green Hills opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark og Bovieran Danmark som bygherrer, Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør, MOE som ingeniør, Danielsen Architecture som har tegnet byggeriet og Danielsen Urban Landscape som har slået stregerne til landskabet. Byggeriet kommer til at rumme 350 boliger i alt, hvoraf de 294 opføres af Balder Danmark med EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen. I hjertet af bygningen opfører Bovieran Danmark et seniorbofællesskab, som rummer 55 andelsboliger og en gæstebolig. Alle boliger i Bovieran er solgt.
Læs mere om projektet på www.balder.dk/green-hills

 
Kort om lejlighederne
294 lejeboliger
2-6 værelser fra 56-212 m2
750 m til S-tog, 2300 m til Køge nord station og 520 m til motorvejen E47
Stranden ligger i en afstand af en kort cykeltur og kan nås vha. stisystemer
Fitnesslokale og multisal til fx badminton, yoga eller zumba
Grønt gårdrum i trygge omgivelser med masser af udendørs aktivitete

Kilde: EDC Poul Erik Bech


Flere artikler

Sommerkoncert

Kom til GRATIS koncert med dygtige musikere og sangere fra Solrød! OBS: Tilmelding behøves ikke

Solrød Gymnasiums Idrætsdag 2023

OBS! OBS! OBS!
Idrætsdagen nærmer sig snart på Solrød Gymnasium.

Gotved bevægelse i Solrød Idrætscenter

Gotved bevægelse - hvad er det?

Læs disse tips til en god søvn

Hvis du ønsker at forbedre din søvnkvalitet, er her tre tips, der kan hjælpe dig med at opnå en god søvn

Gospelkoret Joyful Noise søger nye medlemmer

Joyful Noise inviterer til åbent hus for nye medlemmer de første tre gange.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online