Sjove aktiviteter for enhver gruppeSkal du holde et arrangement, hvor du ikke helt ved, hvad I skal lave endnu? Så kunne Kongelunden være en mulighed. Her findes der sjove aktiviteter for enhver, hvor I som gruppe sagtens kan få en helt masse timer til at gå med diverse forlystelser med mere.

En sjov idé til forskellige lejligheder
Hvis du vælger at holde en komsammen på kongelunden, vil der være adskillige aktiviteter at vælge imellem. Af netop denne årsag kan man holde diverse arrangementer her. Måske du skal holde fødselsdag? Polterabend? Eller blot skabe en uforglemmelig dag med dem, du holder af? Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er mulighed for både badefaciliteter og mad, hvorfor man sagtens kan bruge dette som opvarmning til noget andet sjovt, der skal foregå senere hen på aftenen.

Hvad kan man lave?
På Kongelunden er der, som allerede nævnt ovenfor, mange forskellige ting at lave – uanset om der er tale om en større eller mindre gruppe. Der er eksempelvis mulighed for at spille paintball eller lasergame, hvilket er bygget op således, at der er syv forskellige baner med forskellige scenarier.
Her er der naturligvis nogle instruktører, der kan vejlede jer, inden spillet begynder. Endvidere er der også forskellige forlystelser, som man kan vælge imellem – herunder rodeo, sumobrydning med mere. Dette kan du læse videre om på hjemmesiden.

Brug det som opvarmning
Hvis man har planer senere hen på aftenen, vil dette være et oplagt sted at starte dagen. Her får du adrenalinen til at pumpe, og det kan ligeledes ryste hele gruppen sammen, så der er masser at tale om senere på dagen. Da der jo er mulighed for at tage et bad efterfølgende, skal du altså ikke være bange for at give den gas, da du blot kan tage et bad og gøre dig klar til næste arrangement, når I er færdige.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online