Husk at prioritere medarbejdertrivsel

14. november 2022

Dine medarbejdere spiller en afgørende rolle. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer deres trivsel. Sørg for et godt fællesskab. Skab tryghed for allePå en hver arbejdsplads vil der være mange små og store opgaver at tage sig af i løbet af dagen.
Nogle steder går det naturligvis hurtigere end andre. Men de fleste steder vil der være særligt fokus på at få arbejdet klaret. Det er helt naturligt, for uden sådan et fokus ville arbejdsprocessen gå i stå. Det betyder bare ikke, at det er det eneste, der skal betyde noget på en arbejdsplads. For bag hver en opgave står en medarbejder, der er nødt til at klare arbejdet.

Og derfor spiller dine medarbejdere også en afgørende rolle. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer deres trivsel.

Sørg for et godt fællesskab
Hvis mennesker skal trives på et hvilket som helst sted, så er det vigtigt, at de har en følelse af at høre til. Det betyder ikke nødvendigvis, at alle skal være bedste venner. Det betyder heller ikke, at man nødvendigvis bruger ens fritid på hinanden. Men fællesskabet er vigtigt. Hvis fællesskabet halter på din arbejdsplads, så kunne det meget vel betale sig at styrke det.

Du kan blandt andet overveje at sende dine medarbejdere på teambuilding på Sjælland. Her kan de blive rystet sammen ved at få nogle gode oplevelser sammen. Det kan tilmed give dem mulighed for at blive klogere på sig selv og hinanden. På den måde kan de vende tilbage til arbejdet med fornyet indsigt og viden, som kan komme jer alle til gode.

Skab tryghed for alle
Det er derudover vigtigt, at dine medarbejdere føler sig trygge på deres arbejdsplads. De skal vide, at der er plads til forskellighed.

Sørg for, at folk behandler hinanden med respekt. Du kan ikke forvente, at alle medarbejdere har det lige godt med hinanden. Men ingen skal have en oplevelse af ikke at blive respekteret.
Her er det vigtigt, at ledelsen har en nultolerance over for krænkende adfærd.

Samtidig skal du huske, at alle mennesker vil opleve udfordringer i løbet af livet. Hvad end disse udfordringer opstår på arbejdspladsen eller i det private, så skal du imødekomme de medarbejdere, der ikke trives. Selv de bedste medarbejdere kan opleve at stå i en situation, de ikke selv kan håndtere. Her vil en god HR-ansvarlig kunne hjælpe medarbejderne videre.

Giv plads til sjov og hygge indimellem
Selvom der kan være meget at klare i hverdagen, så skal der også være plads til at have det godt sammen. Hverdagen behøver ikke kun at være seriøst. Når der også er plads til sjov, vil dine medarbejdere have det meget bedre på arbejdspladsen.

Sandheden er, at glade medarbejdere vil føle mere overskud og velvilje, når de møder på arbejde. Et godt socialt miljø på arbejdspladsen kan give dine medarbejdere mere mod på at tackle de mere krævende dele af deres arbejde.

Du kan være med til at styrke det sociale miljø på arbejdspladsen ved at invitere til det. Det kan du blandt andet ved hjælp af firmaarrangementer som julefrokost eller sommerfest. Du kan også invitere til mindre pauser i hverdagen, hvor I alle kan bløde op.Flere artikler

Sådan finder du god og sikker opbevaring af dine ting og sager

23-11-2022
Med en ordentlig container løsning vil dit problem med at finde plads blive afhjulpet ganske let. I denne artikel kan du få en mini guide, tips og tricks til, hvordan man finder en god container løsning, hvilke fordele der er, og hvorfor du bør overveje det

Camping Kroatien: Campér med stil ved Adriaterhavet

20-10-2022
Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping Kroatien

Tips: Sådan får du styr på husprojekterne

30-09-2022
Har du en alenlang to-do-liste over projekter, der står i kø, og vil du til at kaste dig over dem? Så kan du i denne artikel få nogle gode bud på, hvordan du kan gå til det, inden du smøger ærmerne op.

Der er penge at spare med en varmepumpe

25-08-2022
Hvor meget kan man spare med en varmepumpe. En opvarmningsløsning, som højst sandsynligt kan spare dig for en masse penge, er en varmepumpe.

Få mest muligt ud af markedsføring på sociale medier

20-07-2022
Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af markedsføring på sociale medier, så læs med her

Indret hjemmet med ægte pelspuder fra NATURES Collection

07-06-2022
Ægte pelspuder kan forvandle den gamle sofa til et stilrent møbel i dit hjem, eller gøre din seng endnu blødere og varmere end nogensinde før

Er dit hus sommerklart?

10-05-2022
Brug lidt tid på at gøre dit hus og have sommerklart – du vil ikke fortryde det

Få hjælp til et sundt split i familien

04-05-2022
Der er mange forældre, der på et tidspunkt i deres forhold må sande, at det er bedre, hvis de splitter op. Måske er kærligheden der ikke længere, eller også er der bare et behov for, at der skal prøves noget nyt, mens tiden er til de

Find en bedemand med et godt omdømme på Sydkysten

26-04-2022
Når en nærtstående går bort, rammer det altid hårdt. Man kastes ud i sorg, og fyldes af tanker om minder og personlige oplevelser, og hjertet tynges af sorg og savn. Det er som om hele ens verden går i undtagelsestilstand


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online