USA-rejser inspirerede til egen succes-virksomhed i Havdrup, men nu kan kriserne mærkesI 14 år har Brian Vilhelmsen og Linda Linnemann drevet webshoppen Fest4all med diverse festartikler. Efter mange år med succes kan både coronatiden og energikrisen desværre mærkes, men det er stadig en glad branche at være i. Det fortalte parret, da borgmester Emil Blücher var på besøg.
Efter flere rejser til USA blev Brian Vilhelmsen og Linda Linnemann i 2008 inspireret af alle de spændende ting, man kunne få til sine fester i den del af verden i forhold til i Danmark. Parret startede derfor et lille lager med festartikler op i deres daværende bolig med en idé om at skabe et website med festartikler og dekorationer.

I 2011 flyttede parret til Havdrup i takt med, at webshoppen voksede. De havde behov for mere plads til de efterhånden mange festartikler og dekorationer, de havde succes med at sælge, og samtidig var der fuld fart på udviklingen af webshoppen. Forleden var borgmester Emil Blücher forbi den lokale virksomhed sammen med en erhvervskonsulent fra Solrød Kommune og en konsulent fra Solrød Erhvervsservice for at høre, hvordan det går med virksomheden i dag.

Her kunne Linda Linnemann og Brian Vilhelmsen fortælle, at Linda i 2014 sagde sit gode arbejde op efter 23 års ansættelse for at kunne arbejde fuld tid med Fest4all. Hurtigt gik det rigtig stærkt i virksomheden, så efter ca. et år var der også behov for, at Brian sagde sit arbejde op for at arbejde fuld tid med virksomheden.

Virksomheden har udviklet sig rigtig godt, men desværre har tiden med coronavirus og nu energikrisen påvirket virksomheden i en sådan grad, at webshoppen er gået fra at have 800 besøgende per dag til ca. 200 besøgende.

”Alle passer på deres penge lige nu. Men vi brænder stadig helt og holdent for vores koncept, og det er stadig en glad branche at være i, fordi vores kunder glæder sig til den fest eller det event, de skal holde. Vi benytter tiden til at tænke kreativt og kan endda hjælpe med ønsker til de mere personlige fester eller arrangementer,” siger Linda Linnemann.

”Der er desværre mange virksomheder, der er påvirket af de seneste års store samfundskriser. Jeg har stor respekt for, at Linda og Brian vælger at knokle videre for deres virksomhed i stedet for at kaste håndklædet i ringen. Vi har aftalt, at vi formidler kontakt til Erhvervshus Sjælland med henblik på at se på mulighederne for kompetenceudvikling. Samtidig skal vi undersøge, hvordan vi som kommune i samarbejdet med Solrød Erhvervsservice kan understøtte virksomheden,” fortæller borgmester Emil Blücher.

Solrød Kommune
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online