Tomme flygtningepavilloner skal afhjælpe lokalepres på rådhusetNi af de pavilloner, der oprindeligt var tænkt til at huse ukrainske flygtninge, bliver placeret ved rådhuset og omdannes til mødepavillonerne til kommunens medarbejdere. I uge 43 begynder opsætningen af pavillonerne, og det betyder, at der vil være færre parkeringspladser til rådighed ved rådhuset.

I starten af april lejede Solrød Kommune 58 moderne pavilloner til at huse de ukrainske flygtninge, der var udsigt til, at der ville komme rigtig mange af til kommunen. Det viser sig dog, at antallet af ukrainske flygtninge i Solrød Kommune er lavere end forventet, og derfor er en del af pavillonerne tomme.  KL har samtidig bedt kommunerne om ikke at skille sig af med de overskydende pavilloner, hvis der pludselig skulle komme en ny bølge af flygtninge. På den baggrund har byrådet besluttet at bruge de overskydende pavilloner til andre formål, da de ellers vil stå tomme.

Derfor vil der i løbet af uge 43 blive placeret ni sammensatte pavillonerne på parkeringspladserne ved rådhuset, som skal bruges til mødelokaler af kommunens medarbejdere. Der har længe været et stort pres på mødelokalerne på rådhuset, så derfor kan pavillonerne være med til at afhjælpe presset. Pavillonerne bliver nemlig indrettet med 13 mødelokaler, hvoraf 12 af dem er egnet til 2-6 personer og et stort mødelokale til 20-40 personer. Derudover bliver pavillonerne opsat sådan, at de på ganske få dage kan ændres til at huse ukrainske flygtninge, hvis der bliver et behov for det.

Pavillonerne bliver placeret på parkeringspladserne langs rådhuset, og de vil derfor komme til at optage en del af de parkeringspladser, der var. Det er derfor en god ide at overveje, om du kan parkere langs Solrød Byvej eller andet sted i Solrød Center i stedet. Du kan se, hvor du kan parkere på www.solrod.dk/parkering

Solrød Kommune
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online