Camping Kroatien: Campér med stil ved Adriaterhavet

Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping KroatienMiddelhavets lange kystlinje byder på så meget skønhed, kultur og gastronomi, at man kan blive helt svimmel af at tænke på alle de fantastiske, eventyrlige og berigende destinationer og lande, som ligger omkring det store, dybblå hav. På trods af de store afstande og mange, mange lande.

Hvis du skulle være interesseret i at se alle landene omkring Middelhavet, kommer der en lille liste her: Spanien, Frankrig, Monaco, Italien, Slovenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro, Albanien, Grækenland, Tyrkiet, Syrien, Libanon, Israel, Marokko, Algeriet, Tunesien, Libyen, Ægypten, Malta og Cypern – mon ikke der var flere, end du lige havde regnet med…).

Som du nok kan se, vil det være lidt af en bedrift at besøge alle landene. Så hvor i alverden skal man starte med at prioritere? Et rigtigt godt bud er Kroatien.

Varme, historie og azurblåt vand
Hvis du kigger på et kort over Europa og finder Kroatien, kan du i hvert fald observere to ting: For det første, at landet ikke er synderligt stort. Kroatien er ikke voldsomt meget større end Danmarks. For det andet er Kroatien, ligesom Danmark, begunstiget med en nærmest enorm kystlinje sammenlignet med landets areal. Den smyger sig omkring nabolande langs Adriaterhavets kyst, og umiddelbart ud for denne ligger en lang række både idylliske, naturskønne og til tider festlige øer.
Med andre ord er betingelserne for camping i Kroatien, og ikke mindst den slags campering, hvor der kræses lidt ekstra for campinggæsterne, slet ikke værst, for at sige det på godt jysk.

Stort udvalg af campingpladser
Campingpladserne findes naturligvis i et bredt spektrum, gående fra noget der minder om vildmark med muldtoilet, som måske mest er oplagt til vandrere og andre mere ekstreme outdoor-typer, til campingpladser med lækre faciliteter, pool og alskens andre goder og muligheder. På en 5-stjernet campingplads i Kroatien er der god chance for, at du ikke kommer til at mangle noget. Altså medmindre det, du ønsker, er et hotelværelse med alt udstyr.

Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping Kroatien. Og der er især gode muligheder, hvis du rejser udenfor sæson. Kroatiens kystnærhed gør, at temperaturerne holder sig i den høje ende fra foråret og et godt stykke ind i efteråret.

Kroatien er et godt campingland
Netop de generelt høje, behagelige temperaturer er noget, som gør det særligt attraktivt med camping i Kroatien. Når man camperer, giver det sig selv, at man tilbringer en stor del af tiden udenfor, siddende på campingstole og liggende på madrasser og strande og nyder den livgivende luft (og selve livet).

Koldere lande er mere udstyrs- og udholdenhedskrævende, mens du på en skøn campingplads i Kroatien ikke behøver alverdens overlevelsesgrej. Du kan medbringe, hvad du vil, og så skal du nok få en skøn ferie med udflugter til småøer med vild natur, afslapning med is ved poolen og lækker, lokal mad enten på campingpladsernes restauranter eller i de omkringliggende byer.

Du ønskes en dejlig tur!Flere artikler

Optimer virksomheden med en PDA håndterminal

Ville du ønske at nogle af de praktiske og administrative ting kørte en smule hurtigere, så kan en håndterminal i nogle tilfælde være behjælpelig

Leas en bil – betal registreringsafgiften i rater

Det er dyrt at købe en bil kontant, og det kan du langt hen ad vejen takke registreringsafgiften for. Med leasing får du billigt en bil til din rådighed.

Forbedr din søvn med en rygtest

En god nattesøvn er afgørende for dit velvære og sundhed, og en af de vigtigste faktorer for at få en god nattesøvn er at have den rigtige madras

Overvej et billån som en smart beslutning

Står du i den situation, at du skal ud og købe din første bil? Det kan være en overvældende proces, da der er mange faktorer, som spiller ind, når du skal vælge din første bil

Hvorfor bør du overveje et samlelån?

Skal du have optaget et lån, før det kan lade sig gøre at få din drøm realiseret, men har du flere lån forskellige steder, kan du overveje at få et samlelån

Skal du købe bolig? Det skal du holde øje med

At købe en bolig er en stor beslutning, uanset om det er din første bolig eller blot din næste. Det er en beslutning der kræver omhyggelig overvejelser og god planlægning. Du får et par tips her

På udkig efter andelsbolig? Læs her

hvad skal du egentlig holde holde med, mens du leder? Og hvad er forskellen egentlig på en andelsbolig andre boligformer?

I disse situationer er taxaen en sikker vinder

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du er forsinket til en vigtig aftale eller på vej til lufthavnen med tunge kufferter? Det er her, en taxa kan komme til din redning

Med den rette pleje holder du tænderne sunde længe

Et flot smil, et godt smil og et velplejet tandsæt, det er altså en kvalitet som er værd at værne om her i livet. Hos din lokale Tandlæge i Køge står de klar til at hjælpe dig


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online