Camping Kroatien: Campér med stil ved Adriaterhavet

20. oktober 2022

Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping KroatienMiddelhavets lange kystlinje byder på så meget skønhed, kultur og gastronomi, at man kan blive helt svimmel af at tænke på alle de fantastiske, eventyrlige og berigende destinationer og lande, som ligger omkring det store, dybblå hav. På trods af de store afstande og mange, mange lande.

Hvis du skulle være interesseret i at se alle landene omkring Middelhavet, kommer der en lille liste her: Spanien, Frankrig, Monaco, Italien, Slovenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Montenegro, Albanien, Grækenland, Tyrkiet, Syrien, Libanon, Israel, Marokko, Algeriet, Tunesien, Libyen, Ægypten, Malta og Cypern – mon ikke der var flere, end du lige havde regnet med…).

Som du nok kan se, vil det være lidt af en bedrift at besøge alle landene. Så hvor i alverden skal man starte med at prioritere? Et rigtigt godt bud er Kroatien.

Varme, historie og azurblåt vand
Hvis du kigger på et kort over Europa og finder Kroatien, kan du i hvert fald observere to ting: For det første, at landet ikke er synderligt stort. Kroatien er ikke voldsomt meget større end Danmarks. For det andet er Kroatien, ligesom Danmark, begunstiget med en nærmest enorm kystlinje sammenlignet med landets areal. Den smyger sig omkring nabolande langs Adriaterhavets kyst, og umiddelbart ud for denne ligger en lang række både idylliske, naturskønne og til tider festlige øer.
Med andre ord er betingelserne for camping i Kroatien, og ikke mindst den slags campering, hvor der kræses lidt ekstra for campinggæsterne, slet ikke værst, for at sige det på godt jysk.

Stort udvalg af campingpladser
Campingpladserne findes naturligvis i et bredt spektrum, gående fra noget der minder om vildmark med muldtoilet, som måske mest er oplagt til vandrere og andre mere ekstreme outdoor-typer, til campingpladser med lækre faciliteter, pool og alskens andre goder og muligheder. På en 5-stjernet campingplads i Kroatien er der god chance for, at du ikke kommer til at mangle noget. Altså medmindre det, du ønsker, er et hotelværelse med alt udstyr.

Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping Kroatien. Og der er især gode muligheder, hvis du rejser udenfor sæson. Kroatiens kystnærhed gør, at temperaturerne holder sig i den høje ende fra foråret og et godt stykke ind i efteråret.

Kroatien er et godt campingland
Netop de generelt høje, behagelige temperaturer er noget, som gør det særligt attraktivt med camping i Kroatien. Når man camperer, giver det sig selv, at man tilbringer en stor del af tiden udenfor, siddende på campingstole og liggende på madrasser og strande og nyder den livgivende luft (og selve livet).

Koldere lande er mere udstyrs- og udholdenhedskrævende, mens du på en skøn campingplads i Kroatien ikke behøver alverdens overlevelsesgrej. Du kan medbringe, hvad du vil, og så skal du nok få en skøn ferie med udflugter til småøer med vild natur, afslapning med is ved poolen og lækker, lokal mad enten på campingpladsernes restauranter eller i de omkringliggende byer.

Du ønskes en dejlig tur!Flere artikler

Sådan finder du god og sikker opbevaring af dine ting og sager

23-11-2022
Med en ordentlig container løsning vil dit problem med at finde plads blive afhjulpet ganske let. I denne artikel kan du få en mini guide, tips og tricks til, hvordan man finder en god container løsning, hvilke fordele der er, og hvorfor du bør overveje det

Husk at prioritere medarbejdertrivsel

14-11-2022
Dine medarbejdere spiller en afgørende rolle. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer deres trivsel. Sørg for et godt fællesskab. Skab tryghed for alle

Tips: Sådan får du styr på husprojekterne

30-09-2022
Har du en alenlang to-do-liste over projekter, der står i kø, og vil du til at kaste dig over dem? Så kan du i denne artikel få nogle gode bud på, hvordan du kan gå til det, inden du smøger ærmerne op.

Der er penge at spare med en varmepumpe

25-08-2022
Hvor meget kan man spare med en varmepumpe. En opvarmningsløsning, som højst sandsynligt kan spare dig for en masse penge, er en varmepumpe.

Få mest muligt ud af markedsføring på sociale medier

20-07-2022
Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af markedsføring på sociale medier, så læs med her

Indret hjemmet med ægte pelspuder fra NATURES Collection

07-06-2022
Ægte pelspuder kan forvandle den gamle sofa til et stilrent møbel i dit hjem, eller gøre din seng endnu blødere og varmere end nogensinde før

Er dit hus sommerklart?

10-05-2022
Brug lidt tid på at gøre dit hus og have sommerklart – du vil ikke fortryde det

Få hjælp til et sundt split i familien

04-05-2022
Der er mange forældre, der på et tidspunkt i deres forhold må sande, at det er bedre, hvis de splitter op. Måske er kærligheden der ikke længere, eller også er der bare et behov for, at der skal prøves noget nyt, mens tiden er til de

Find en bedemand med et godt omdømme på Sydkysten

26-04-2022
Når en nærtstående går bort, rammer det altid hårdt. Man kastes ud i sorg, og fyldes af tanker om minder og personlige oplevelser, og hjertet tynges af sorg og savn. Det er som om hele ens verden går i undtagelsestilstand


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online