God og stor nyhed: Vi får padeltennis til SolrødDet er sjovt at sidde i byrådet, fordi man virkelig har indflydelse på nogle af de ting, der former vores kommune. Der er bestemt også småkedelige sager, der bare skal ekspederes, men det er først og fremmest sjovt at være med til at sætte store og afgørende ting i søen.

Og sådan en ting har jeg lige været med til. Jeg og Det Konservative Folkeparti har nemlig længe arbejdet for at få et nyt, moderne og lækkert anlæg til padeltennis til kommunen, og det er nu lykkedes os – i fællesskab med næsten hele byrådet – at nå til enighed om netop sådan et projekt.

Og det glæder mig meget, for det betyder, at vi i fremtiden kan tilbyde endnu flere muligheder for motion og sport, og det giver dermed indbyggerne i Solrød Kommune bedre muligheder for at røre sig og samtidig have det sjovt sammen.

Mere liv og mere aktivitet i nye omgivelser

Padeltennis er en sport, der er buldret frem de senere år, men der er stadig stort potentiale, for når vi ser mod udlandet, er de endnu længere fremme end os. Det sjove ved padel – og jeg ved det, for jeg har selv prøvet det en håndfuld gange – er, at de fleste kan være med. Det er ikke så svært at komme i gang og være med, og man spiller typisk sammen to og to, så der er både motion, konkurrence og holdånd på én og samme tid. Men først og fremmest er det bare sjovt, og jeg har længe syntes, at det var ærgerligt, at solrødderne skulle køre langt for at prøve at spille padel.

Det nye padelcenter skal ligge på den gamle grusbane bag den nuværende tennisklub ret centralt i Solrød Strand, så det vil være let og enkelt for både børn og ældre at benytte sig af centeret. Og derudover er jeg en stor fan af planerne om også at åbne nogle af de nye faciliteter såsom mødelokaler og andet op for nogle af vores eksisterende lokale foreninger til brug ved eksempelvis møder og andre typer af arrangementer, så vi i det hele taget får mere liv og mere aktivitet i de nye omgivelser.

Solrød Kommune løftes på idræts- og motionsområdet
Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ikke bruger kommunale skattekroner på at bygge padelcenteret. Det er en privat investor, der står klar med en plan og en investering, og fra politisk side er vi egentlig bare med til ’at få det til at ske’.

De kommende måneder skal vi i byrådet følge projektet tæt, og vi skal sikre os, at det nye padelcenter i udtryk og stil kommer til at passe godt ind i omgivelserne, og at alle trafikale og andre omkringliggende forhold kommer til at spille.

Men først og fremmest skal vi glæde os over, at vi kommer til at løfte Solrød Kommune på idræts- og motionsområdet, og at vi dermed får endnu flere muligheder for at røre os og have det sjovt samtidig. Tak til alle, der har været en del af projektet indtil videre.

Af Morten Scheelsbeck, byrådsmedlem og formand for Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget i Solrød Kommune, Det Konservative FolkepartiFlere artikler

Lokalplan for Solrød Strandvej øst for Solrød Center med tilhørende kommuneplantillæg

Af Jan Færch, byrådsmedlem og gruppeformand for Det Konservative Folkeparti i Solrød Kommune

Nye tal: Mange flere medlemmer i idrætsforeningerne i Solrød Kommune

Af Morten Scheelsbeck, formand for Kultur-, Idræts- og Fritidsudvalget i Solrød Kommune

Der er sagt og skrevet meget om padeltennis de seneste uger…

Af Morten Scheelsbeck, formand for byrådets kultur-, idræts- og fritidsudvalg, Det Konservative Folkeparti, Solrød Kommune

Solrød Kommunes nye kultur- og fritidspolitik er nu undervejs

Af Morten Scheelsbeck (K), byrådsmedlem og formand for byrådets kultur-, idræts- og fritidsudvalg

Halvdelen af lejlighederne i Green Hills er udlejet

Halvdelen af fyrtårnsprojektet Green Hills i Solrød er udlejet: "Vi har aldrig oplevet så stor interesse"

Uglegårdskolen får 4.800 kr. fra skolemælkslegatet til at stable kopper

Pressemeddelelse fra Mejeriernes Skolemælksordning den 1. december 2022

12. dec. kl. 19-21: Debat og foredrag om at leve bæredygtigt

LOF inviterer til foredrag i Solrød og at leve bæredygtigt med Jesper Dalgaard Pøhler


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online