Nikolaj Weyser Mortensen bliver ny kommunaldirektør i Solrød Kommune

Nikolaj Weyser Mortensen bliver ny kommunaldirektør i Solrød KommuneEt enigt byråd har valgt at ansætte 49-årige Nikolaj Weyser Mortensen som kommunens nye kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som direktør i Rødovre Kommune.
Det bliver en mand med stor kommunal erfaring, der skal stå i spidsen for Solrød Kommune, når kommunens nye kommunaldirektør mandag den 1. august har første arbejdsdag. 

Et enigt byråd har på byrådsmødet den 22. juni 2022 valgt at ansætte Nikolaj Weyser Mortensen som kommunens nye kommunaldirektør. Forud for beslutningen havde et enigt ansættelsesudvalg bestående af både byrådsmedlemmer, direktører, chefer og medarbejdere i kommunen anbefalet Nikolaj Weyser Mortensen til posten.

”Det er vigtigt, vi har en dygtig og engageret kommunaldirektør, som kan bygge bro mellem byrådet, borgerne og administrationen, og det er mit klare indtryk, at Nikolaj kan leve op til det krav. Samtidig kan han se med friske øjne på både kommunens udfordringer og muligheder, og jeg ser frem til at sparre med ham om begge dele. Jeg er sikker på, at vi får et godt samarbejde, og jeg glæder mig til at byde Nikolaj velkommen til august,” siger borgmester Emil Blücher.

49-årige Nikolaj Weyser Mortensen, der er uddannet cand. polit., kommer fra en stilling som direktør i Rødovre Kommune, hvor han siden 2009 har været direktør for Ressource- og serviceforvaltningen. Før det var han økonomichef i Næstved Kommune.

”Jeg er utrolig glad for og beæret over den tillid, byrådet har valgt at vise mig. Jeg glæder mig meget til at lære organisationen og medarbejderne at kende. Jeg vil gøre mit til, at vi i fællesskab lykkes med at realisere byrådets ambitioner og visioner for Solrød Kommune til gavn for kommunens borgere og virksomheder. Jeg vil arbejde for, at Solrød også i fremtiden er en veldrevet kommune, som inddrager borgerne, har blik for helhedsorienterede løsninger og er en attraktiv arbejdsplads,” siger Nikolaj Weyser Mortensen.  

Den nye kommunaldirektør, der startede sit professionelle arbejdsliv tilbage i 1999 som økonomikonsulent i netop Solrød Kommune, glæder sig til at vende tilbage til Solrød og tage fat på arbejdet med at gøre en positiv forskel for borgere, virksomheder og medarbejdere i kommunen.

”Hvis Solrød Kommune er bare halvt så god en arbejdsplads som dengang, så bliver det rigtig godt,” siger Nikolaj Weyser Mortensen. 

Nikolaj Weyser Mortensen erstatter tidligere kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen, der fratrådte sin stilling med virkning fra den 30. marts 2022.

Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online