Fisker for en dag

20. juni 2022I to dage i sommerferien forvandles landkrabber til søulke. Børn i alderen 8-12 år inviteres til at gribe fiskenet og vandkikkert og sammen med dygtige formidlere undersøge livet i vandkanten ved Mosede Fort. 

Foreningen Køge Bugt Stenrev tager sammen med museet ved Mosede Fort hul på sommerferieaktiviteterne og inviterer fiskeglade børn til et par forrygende sommerdage ved stranden. Mandag den 27/6 og tirsdag den 28/6 er det på med gummistøvlerne og ud med snøren, for sammen skal vi blive klogere på, hvad man kan fange i Køge Bugt. 

Vi mødes begge dage kl. 9.50 i Mosede Havn, hvor børnene kan møde en ægte fisker og høre spændende historier om fiskeri i gamle dage. Derefter går turen videre til stranden, hvor formidlere fra Køge Bugt Stenrev vil fortælle børnene om livet i havet. Børnene får selv lov til at gå på opdagelse med fiskenet og vandkikkerter og undersøge nogle af de dyr, som findes i vandkanten ved Mosede Fort. 

Vi slutter dagene af med at ryge fisk og smage på havets lækkerier. Forældre/bedsteforældre er velkomne til at få en smagsprøve, når børnene hentes efter en forhåbentlig god dag med masser af frisk havluft og bølgeskvulp. 
 
I sommerferien kan børn  blive fiskere for en dag og undersøge livet i vandkanten tæt på Mosede Fort. Foto: Peter Rask Møller, Køge Bugt Stenrev

Praktisk information
Tid: Mandag den 27/6 og tirsdag 28/6. Begge dage kl. 9.50-14. Mødested Mosede Havn. 

Alder: For børn i alderen 8-12 år

Pris: 50 kr. pr. barn. Billetter købes på mosedefort.dk

Vi skal være udendørs - også selv om det regner - så husk praktisk tøj, en god madpakke, drikkedunk og evt. solcreme. Tag også gerne både gummistøvler og håndklæde med.

Læs mere og køb billet på www.mosedefort.dk
 
Arrangementet laves i samarbejde mellem Køge Bugt Stenrev og Mosede Fort og er støttet af Greve Kommunes sommerferiepulje.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online