Solrød Sport Stacking Klub

Solrød Sport Stacking Klub skal deltage i den største sport stacking turnering i DK nogensinde: European Sport Stacking Championships 2022Den 5. – 7. august 2022 er Danmark vært for europamesterskaberne i Sport Stacking. Turneringen afvikles i Bülowshallen og Kedelhallen på Frederiksberg, og Solrød Sport Stacking Klub er stærk repræsenteret med 9 deltagende medlemmer.

Det kræver mange frivillige at få sådan en turnering op at køre, så der er brug for al den hjælp vi kan få.
Så selvom de 9 solrød-stackere primært skal være med til Europamesterskaberne for at stacke, så har der også været en del arbejde i at hjælpe turneringsansvarlig og formand for Frederiksberg Sport Stacking Klub Henrik Engell-Hedager og hans team med forberedende arbejde i at planlægge turneringen. I skrivende stund er der 58 tilmeldte danskere ud af et felt på 115 stackere. De udøvende deltagere kommer fra Danmark, Tyskland, Holland, UK, Irland, Schweiz + forventeligt lidt ekstra deltagelse fra Spanien, Sverige, Norge, Polen og eller Israel.

Der er derfor masser af forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du er ung eller gammel og om du har lyst til at hjælpe et par timer eller flere dage, er der brug for DIG.

Ligeledes har vi også brug for sponsorer, så sidder du og tænker det kunne være skægt at være Stacking Sponsor, så kontakt os gerne.

Hvis du vil give en hånd med eller være sponsor så kontakt turneringsansvarlig Henrik Engell-Hedager på: fssk0302@gmail.com

Skulle du have fået blod på tanden for selv at prøve at stacke, så kontakt Formand for Solrød Sport Stacking Klub Simon Rueskov Schleicher på: solrod.stacking@gmail.com. Vi træner hver tirsdag kl. 16.30-17.30 i Solrød Aktivitetscenter.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online