Solrød Bibliotek og Kulturhus vil gerne overraske dig!

16. juni 2022Hvis du gerne vil læse en spændende bog, hvorfor så ikke starte spændingen endnu tidligere? Vi pakker gerne en overraskelsespose med god sommerlæsning. Du skal blot fortælle lidt om dine interesser og vupti – så går vi i gang med at sammensætte den helt rette ferielæsning til dig.

Nu er det snart tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser for hele familien. Mangler I inspiration til sommerlæsningen, vil Solrød Bibliotek og Kulturhus gerne hjælpe jer med en overraskelsespose fyldt med gode læseoplevelser. Det eneste I skal gøre, er at sende en mail til solbib@solrod.dk

I mailen skal du blot skrive din alder og lidt om hvad du gerne vil læse, fx krimier, sjove bøger, historiske romaner eller uforpligtende strandlæsning. Skal vi finde bøger til familiens børn, så skriv om det er til en dreng eller pige, hvor gamle de er, og om det skal være til højtlæsning eller selvlæsning.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan ønske specifikke bøger, men det kan være, du har en yndlingsforfatter eller -bog, så kan vi finde noget der ligner. Du kan udover bøger også ønske at få blade, tegneserier eller lydbøger.

Når biblioteket modtager din e-mail, vil vi samle en spændende pose til dig på baggrund af dine ønsker. Vi sender en e-mail, når posen er klar, og så skal du bare hente den inden en uge.

Solrød Bibliotek & KulturhusANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online