Virksomheds-tour: Borgmesterbesøg i banken

26. maj 2022

Stort og småt blev vendt, da borgmester Emil Blücher som en del af Solrød Kommunes virksomhedsservice besøgte den lokale Spar Nord, hvor medarbejderne går glade på arbejde.

Den lokale bank på Solrød Strandvej er en god arbejdsplads. Det var et af de overordnede indtryk, som borgmester Emil Blücher sad tilbage med efter sit besøg hos Spar Nord-filialen på Strandvejen.

Sammen med forretningsudvikler fra Solrød Erhvervsservice Mette Østergaard lagde borgmesteren forleden vejen forbi Spar Nord som en del af Solrød Kommunes virksomhedsservice. Her gik talen bl.a. på arbejdslyst og bankens engagement i lokalmiljøet.

Filialen er forholdsvis nyåbnet. Den blev i første omgang startede op i januar 2021 i samme lokaler som Køge-afdelingen og rykkede i april 2021 ind i en tidligere villa i Solrød Kommune.

”Det var et meget hjemligt og helt anderledes sted at drive bank fra - der var sågar folk, der spurgte, om de skulle tage skoene af, inden de gik ind,” fortæller Marie-Louise Tinsfeldt, der er afdelingsdirektør i Solrød Strand-afdelingen.

I oktober 2021 flyttede banken ind i det nyrenoverede domicil på Solrød Strandvej 92.

”Her er vi glade for at være. Der er lyst, åbent og god plads til at udvide. Vi har travlt i vores afdeling, og vi er rigtig glade for at have truffet beslutningen om at placere os i Solrød Kommune. Det er et dejligt område og et godt sted at have en fysisk placering,” siger Marie-Louise Tinsfeldt.

Det er ikke kun begejstringen over bankens placering, der skinner igennem under besøget. Også medarbejdernes engagement og arbejdslyst er tydelig.

”Spar Nord et rigtigt godt sted at være medarbejder,” siger Carina Aarslew-Jensen, der er privatkunderådgiver og en af de 13 medarbejdere, der er tilknyttet filialen, og fortsætter:

”Vi har et fornuftigt spillerum til at kunne behandle vores kunder individuelt, så man går glad på arbejde hver dag.”


På billedet ses fra venstre borgmester Emil Blücher, totalrådgiver Morten Kielsholm, privatkunderådgiver Carina Aarslew-Jensen- og afdelingsdirektør Marie-Louise Tinsfeldt. Foto: Solrød Erhvervsservice

Lokalt engagement
Det ligger i Spar Nords gener, at man gerne vil være lokalt til stede og påvirke lokalmiljøet positivt. Blandt andet har den lokale afdeling valgt at blive hovedsponsor til Solrødrundt-løbet og at støtte økonomisk op omkring Solrød FC.

”For os er det vigtigt, at vi giver noget igen til lokalmiljøet,” forklarer Marie-Louise Tinsfeldt.

Det er en tankegang, der glæder borgmester Emil Blücher, som også fandt besøget hos den lokale bankafdeling interessant.

”I en tid hvor flere banker vælger at være mindre til stede med fysiske afdelinger, er det spændende at se, hvordan Spar Nord er gået i en modsat retning og på kort tid er lykkedes rigtig godt med at etablere sig med en lokal afdeling,” siger borgmester Emil Blücher.  

Kom til rådgivercafé
Spar Nord deltager jævnligt i Solrød Erhvervsservices rådgivercafé, hvor man som start-up virksomhed med eller uden CVR.nr. kan booke en halv times sparring med private rådgivere. Næste gang, der afholdes rådgivercafé, er den 8. juni 2022. Man kan tilmelde sig på https://solroderhverv.dk/events/

Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online