Tour de Storebælt: trafikken påvirkes lørdag 11. juni, når 16.000 motionscyklister kører på de danske landeveje

13. maj 2022Tre uger før Tour de France starter i Danmark, afprøver ikke mindre end 16.000 cyklister hele eller dele af 2. etape af det ikoniske franske løb. Lørdag 11. juni afholdes motionscykelløbet Tour de Storebælt. Ruten går fra Roskilde mod Holbæk, omkring Odsherred og Kalundborg og videre ned mod Korsør, inden deltagerne passerer over Storebæltsbroen og kører i mål i Nyborg.

Her påvirkes trafikken
I kommunerne Roskilde, Lejre, Holbæk, Odsherred, Kalundborg, Slagelse, Nyborg samt på Storebæltsbroen skal man forvente markant længere transport- og køretider på de veje, der indgår på ruten eller som ligger tæt på ruten. Dette gælder i særlig grad for byerne Kalundborg, Holbæk og Nyborg. Trafikken på Storebæltsbroen er påvirket fra kl. 13:00-21:00 – broen vil dog ikke være helt lukket på noget tidspunkt, men have et spor åbent i hver retning. 

Tour de Storebælts Projektchef Jesper Tikiøb siger,:
Det er vigtigt for os at gøre opmærksom på, at trafikken ikke kun påvirkes i forbindelse med Tour de France, men også i forbindelse med Tour de Storebælt. Det er Danmarkshistoriens største motionscykelløb, som slutter af med, at alle deltagerne cykler over Storebæltsbroen, og det vil unægtelig påvirke trafikken en del på og omkring cykelruten.

Trafikale anbefalinger
Det anbefales at undgå at benytte cykelruten som bilist. Hvis ikke det kan undgås, så anbefales det at køre afsted i meget god tid. Ved brug af bus og anden offentlig transport anbefales det at tjekke Rejseplanen inden afgang.
Skal man krydse Storebælt på dagen, kan man overveje at tage færgen eller køre afsted tidligt om morgenen eller sent om aftenen (efter kl. 21).

Cykelruten og yderligere trafikinformation kan findes på Tour de Storebælts hjemmeside: www.tourdestorebaelt.dk/trafikANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online