Byrådsmedlemmer på tur: Besøger kommunens daginstitutioner

13. maj 2022Familie- og uddannelsesudvalget har besluttet at tage på rundtur til Solrød Kommunes daginstitutionerne, og mandag den 9. maj 2022 turnerede de rundt i strandområdet.
Det var en dejlig solskinsdag, og Familie- og uddannelsesudvalget så masser af legende og smilende børn, der løb rundt på legepladserne i kommunens institutioner og lavede forskellige aktiviteter, da udvalget var på tur rundt i strandområdet.

Hverdagen i en daginstitution indeholder mange forskellige situationer, og rammerne for børnenes oplevelser er også forskellige alt efter, hvilken daginstitution børnene går i. For at få en bedre fornemmelse for hverdagen og fx se de forskellige daginstitutioners legepladser og indre rammer, har Familie- og uddannelsesudvalget i Solrød Kommune valgt at tage på rundtur blandt alle kommunens daginstitutioner, den private daginstitution og den kommunale dagpleje. Udvalget har allerede været på tur rundt i Havdrup, og mandag den 9. maj 2022 gik turen rundt i strandområdet.

”Det er vigtigt for udvalget at ”komme ud i virkeligheden” og selv opleve hverdagen i vores dagtilbud. På den måde får vi mulighed for at møde ledelsen og personalet og fx spørge ind til nogle konkrete ting. Det giver os et meget bedre grundlag at tage beslutninger ud fra. Og så er det jo også super hyggeligt at sige hej til alle børnene,” siger Regine Hjort Hovmøller, formand for Familie- og uddannelsesudvalget.

Kilde: Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online