Musikskoleelever fra Solrød gav den gas i Tivoli

13. maj 2022En flok glade elever fra musikskolen i Solrød var med, da Danmarks største musiktræf løb af stablen i Tivoli i weekenden 7.-8. maj.
Sidste weekend summede Tivoli i København endnu mere af liv, end den gamle forlystelseshave plejer. Børn og unge fra hele Danmark var mødt op til Musikskolernes Dag for at fylde haven med lyden af musik. Og i to dage kunne man fra tidlig eftermiddag til sen aften høre musikken spille overalt fra de store scener på Plænen og Pantomimeteatret til små hyggelige scener, der var sat op til lejligheden rundt omkring i hjørnerne af haven.

Også eleverne fra Solrød Kommunale Musikskole var med. En flok piger fra musikskolens kor deltog i et kæmpe korarrangement med elever fra hele landet. Om formiddagen mødtes de alle i DGI-byen og sang sammen for første gang, efter at de havde øvet sig hver især ude på musikskolerne. Og kl. 16.15 stod pigerne fra Solrød så sammen med alle de andre på Plænen og underholdt de fremmødte med sange af Billie Eilish, David Bowie og Mozart, mens solen skinnede fra en nærmest skyfri himmel.”Det var virkelig en hyggelig dag, og de var så glade og stolte, og det var jeg egentlig også. Så det var en rigtig god oplevelse for os alle,” sagde korlederen Nanna Schou Dreier bagefter.

Hun har øvet med pigerne i månederne op til koncerten og var med dem hele dagen.

Senere på eftermiddagen var turen så kommet til et af musikskolens bands, The Quartet. Bandet havde forinden fået et afbud fra trommeslageren, men heldigvis kunne deres lærer, Jens Peter Rasmussen, der er professionel trommeslager, træde ind.

The Quartet havde fået anvist en scene lige under Dæmonen, hvor skrigene fra gæsterne i forlystelsen godt kunne forveksles med begejstrede tilskuere. Det forstyrrede dog ikke bandet, der spillede deres repertoire af jazz- og popnumre til stor glæde for den medbragte flok af venner og familie og de forbipasserende, der stoppede op og lyttede. Bagefter var der tilfredshed hos de tre musikere, der ser frem til at spille igen til Åbent Hus i musikskolen 22. maj og til musikskolens store forårskoncert 11. juni.

Alt i alt en dejlig dag i Tivoli

Kilde: Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online