Kom til Åbent Hus i musikskolen søndag d. 22. maj

9. maj 2022Gå på opdagelse i musikkens verden og bliv inspireret til, hvad du kan gå til efter sommerferien.

Søndag d. 22. august kl. 14-16 åbner musikskolen dørene til en dag med Åbent hus på Solrød Gl. Skole. Her kan du gå på opdagelse i musikkens verden og blive inspireret til, hvad du kan gå til efter sommerferien.

”Vi glæder os meget. Vi lukker dørene op kl. 14 og begynder med en lille smagsprøve af en koncert, hvor nogle af vores elever viser, hvad de har spillet i løbet af året,” siger Jens Engberg, musikskolens leder.

Efter koncerten kan du tale med underviserne og høre hvordan instrumenterne lyder, og du får mulighed for selv at prøve instrumenterne af. Og kl. 15 vil der være drop-in rytmik i vores sal for alle førskolebørn og deres forældre.

Vil du spille ballader på den akustiske guitar eller måske fyre den af på el-guitaren? Styre rytmen på trommesættet? Eller jage de smukke toner på violinen? Du kan også prøve kræfter med musikproduktion eller blive en del af et band. Elsker du at synge, er der både soloundervisning og korsang, ligesom der er hold for de yngste. For teenagerne har vi MusicLab - et kreativt hold, hvor du kan spille, øve, producere og lave din egen musik.

”Vi vil gøre vores til, at det bliver en hyggelig dag med masser af musik og glade mennesker,” tilføjer Jens Engberg og fortsætter:

”Og hvis du har en idé til en musikaktivitet, så fortæl os om den, og så kan det være, vi kan hjælpe dig med den. Vi er jo til for alle musikinteresserede børn og unge i kommunen”.

Uanset hvad du er interesseret i, så er der et tilbud til dig. Kom til Åbent hus og bliv klogere på musikskolens mange tilbud, mød underviserne og prøv nogle af instrumenterne. Vi ses søndag d. 22. maj kl. 14-16 på Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27A.

Tid og sted:
Søndag d. 22. maj kl. 14-16.
Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27A

Læs mere om musikskolen eller tilmeld dig på:Det vedhæftede billede må ikke opbevares eller anvendes til andre omtaler end den tilsendte. Fotograf Wazir AbdulrahmanANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online