Ny sundhedschef til Solrød Kommune

5. maj 2022Høj faglighed og gode lederevner går hånd i hånd hos Solrød Kommunes nye sundhedschef Sigrid Rahbek Thorlaksen, der glæder sig meget til at være med til at sætte retningen for sundhedsområdet i kommunen.
Stillingen som sundhedschef i Solrød Kommune er nu besat, og valget er faldet på 40-årige Sigrid Rahbek Thorlaksen, der tiltræder stillingen den 1. juni 2022. 

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Sigrid Rahbek Thorlaksen, der kommer fra en stilling som leder af Genoptræningen i Solrød Kommune, hvor hun har været leder siden 2016. Hun har desuden været konstitueret sundhedschef, siden stillingen blev vakant i starten af året, og hun har derfor et indgående kendskab til både området og organisationen.

”Sigrid skilte sig positivt ud blandt de andre kvalificerede ansøgere til stillingen, og vi glæder os utrolig meget over, at hun har sagt ja til at være vores nye sundhedschef. Vi ved præcis, hvad hun står for – Sigrid er super dygtig fagligt samtidig med, at hun også er en både vellidt og meget kompetent leder. Jeg er ikke i tvivl om, at hun er det rette valg både for borgere, byråd og organisationen,” siger konstitueret kommunaldirektør Dorte Saabye.

Sigrid Rahbek Thorlaksen glæder sig over tilliden og ser frem til at løfte opgaven som kommunens nye sundhedschef.

”Sundhed og Frivillighed er et vigtigt område, der på tværs af organisationen hver dag gør en stor forskel for borgerne i Solrød Kommune, og jeg ser frem til at understøtte og sætte retning for det arbejde i min nye rolle. Jeg glæder mig til samarbejdet med borgerne, medarbejderne, lederne og politikerne på området og til at fortsætte den udvikling, der allerede er sat i gang, og som venter i fremtiden,” siger Sigrid Rahbek Thorlaksen.

Sigrid Rahbek Thorlaksen er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har før sin tid i Solrød Kommune arbejdet på Roskilde Sygehus og Hvidovre Hospital.

Kilde: Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online