Godt nyt fra centergaden Solrød Center

5. maj 2022Plask med vand! Endelig får vi springvand og toilet
Solrød Strand nye gågade er i udvikling, og der er flere tiltag, der nu endelig bliver færdige. Vores fine springvand på Strandtorvet er snart klar til at sende vandstråler afsted, og snart kan det toilet, vi har ventet længe på, også blive til gavn for trængende solrødder. Vi er sikre på, at det vil trække endnu flere solrødder ud og shoppe i vores bymidte.

Vores gågade er en del af vores attraktive by
Når vi taler om Solrød, så taler vi om en attraktiv perle tæt på skov og strand. Men en del af Solrøds attraktion er også en bymidte, der fungerer, og som vi solrødder er glade for. Og der sker rigtig meget for at forskønne centergaden, og bymidten er i konstant udvikling. Først og fremmest har centergaden nu fået status af gågade. Der er stadig plads til cyklerne på gågaden, men gaden er fortrinsvist for gående.

Rådhuspladsen i den ene ende er også gjort forårsklar med en flot ombygning med fine steder at sidde og nyde, at centergadens træer er ved at springe ud, og at der er kommet forårspynt op.
Vi har også fået nye udeserverings områder og strømlinede skilte til butikkerne sammen med gode steder at sætte sig og tage en pause – så det er nu, man skal tage en tur op og ned ad gaden.

Tak for sidst til Tivoli med fut i
I påsken fik mange solrødder mulighed for at bruge vores gågade, da vi holdt forskellige påskearrangementer med Tivoli, toget Futte, hoppeborg, aftenåbent og forlystelser. Vi var rigtig glade for at se så mange mennesker specielt de helt unge, der gjorde påsken til en forårsfest ud over det sædvanlige.

Centergaden bliver sommerklar med springvandet
Endelig bliver vores fine springvand på Strandvejstorvet også klar til sommerglade centergæster.
Processen har været lang, men snart vil vandet springe løs og skabe et skønt lydtæppe, når vores centergæster køber blomster, kaffe, tøj i nyeste stil eller sidder ved cafeens udendørsborde og får en kop kaffe eller en bid mad. Vi kan nyde springvandet igen fra maj og måske endda dyppe tæerne – og nu med et springvand, der kan holde på vandet.

Mulighed for toiletbesøg i centergaden
Solrød centers gæster behøver derimod ikke længere holde på vandet, når de kommer i centergaden. Nu bliver det nemlig muligt at gå på toilettet på vores længe ventede offentlige toilet placeret ved Matas, som også snart klar til brug. Toilettet er selvrensende, som vil give de

besøgende den mest behagelige oplevelse. Toilettet er handicapvenligt, og man kan også finde en pusleplads til de mindste. Vi glæder os til at tage toilettet i brug til hverdag og til særlige arrangementer.

2. etape af ny centergade lader vente på sig
Centerforeningens butikker og byens borger kan glæde sig til anden etape af centergadens renovering fra sceneområdet til stationsbygningen bliver igangsat. Det er dog endelig ikke prioriteret økonomisk af det nye byråd, men vi håber det snart bliver en realitet.

Solrød CenterANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online