Veteranen og militæranalytikeren: Debat om fremtidens forsvar oven på krigen i Ukraine

25. april 2022


Torsdag den 5. maj er Danmarks fremtidige militærstrategi til debat i Solrød, og alle interesserede borgere er inviteret. Det er de lokale konservative i Solrød, der arrangerer og inviterer, og aftenens eksperter og debattører er militæranalytiker Jeanette Serritzlev fra Forsvarsakademiet og den lokale konservative folketingskandidat og tidligere udsendte soldat Mads Silberg.

Hvad betyder den nye sikkerhedspolitiske situation for Danmarks fremtidige militærstrategi? Bør Danmark satse på NATO eller på EU – eller på begge – når vi taler sikkerhedspolitik? Hvad bør de mange nye milliarder til det danske forsvar bruges på? Hvor efterlader Ruslands stormagtsadfærd Danmark rent militærstrategisk?

Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når vi debatterer Danmarks fremtidige militærstrategi. Aftenen begynder med korte debatindlæg fra de to eksperter, og derefter vil der være åben debat og plads til spørgsmål fra de fremmødte tilhørere.

Arrangementet løber af stablen torsdag den 5. maj fra 19.30 til 21.00 på Solrød Bibliotek og Kulturhus, og tilmelding sker til Mads Silberg på masi@solrod.dk.

Om militæranalytikeren

Jeanette Serritzlev er militæranalytiker ved Center for Værnsfælles Operationer ved Forsvarsakademiet. Hun har gjort tjeneste i Forsvaret siden 2006 som civilansat og reserveofficer inden for blandt andet kommunikation, informationsoperationer og undervisning. Hun har også være udsendt til både Afghanistan og Irak. Jeanette er Cand.mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet og har derudover en Master i militære studier fra Forsvarsakademiet.Jeanette har været flittigt benyttet i medierne som militæranalytisk ekspert i forbindelse med krigen i Ukraine.

Om veteranen

Mads Silberg er 49 år og konservativ folketingskandidat i Greve-/Solrød-kredsen. Han blev ved kommunalvalget i 2021 valgt i byrådet i Solrød Kommune, og han har i de seneste ti år været meget aktiv i den forsvarspolitiske debat. Mads er uddannet officer og var selv ansat som professionel soldat og officer i Forsvaret fra 1992 til 2017, og han har flere gange været udsendt til både Balkan og Afghanistan.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online