Sommersæson og ny hjemmeside

Solrød GymnastikforeningEndnu en fantastisk sæson i Solrød Gymnastikforening er startet. Tirsdag den 5. april kl. 19.30 åbnes for tilmeldingerne til vores kommende sommersæson, der træner i maj - juni. Der vil være mange velkendte hold som for eksempel, Springbørn og Tirsdagsfamilier.

Er man mere til dans har vi vores populære dansehold Mini Stars for de 4-6 årige og for de ældre børn er der Super Stars og Mega Stars.

Vores voksenhold Cross Gym, Motionsboksning, Pilates og mange flere fortsætter også, og i år har vi som noget helt nyt yoga hold for begyndere over 16 år. Der er mange muligheder for sjove og udfordrende timer, så gå allerede nu ind på vores hjemmeside og se, hvilke hold vi tilbyder https://solrodgf.zakobo.dk/

Og så til en stor nyhed: Fra den 28. april overgår vi til et nyt medlemssystem. Det betyder, at tilmeldingen til kommende sæsoner skal gøres via https://solrodgf.dk (dette link duer først den 28. april) i stedet for Holdsport. Vores nye hjemmeside er nem at bruge. Man kan for eksempel vælge at søge i type af hold eller på specifikke dag, hvis man kun kan træne en bestemt dag. Vi anbefaler, at du allerede nu går ind på det nye system og opretter en profil - så er klar når tilmeldingen til sommersæsonen åbner.

Vi og alle vores instruktører glæder os til at tage imod jer til endnu en fantastisk sæson. Mange

Solrød Gymnastikforening
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online