Specialist i solcelleanlæg: Lokal grøn energivirksomhed har ekstraordinært travlt for tiden

14. april 2022Borgmester Emil Blücher var på besøg hos den lokale virksomhed EnergiElektrikeren, som har særligt travlt for tiden med hjælpe kunder med at omstille til grøn energi.
På Industrivænget 5 i Havdrup har den lokale energivirksomhed EnergiElektrikeren særligt travlt for tiden. Det fortalte indehaver Jens Meyerdierks, da borgmester Emil Blücher var inviteret på besøg hos virksomheden. Efterspørgslen på grøn energi er ekstraordinær stor lige nu, og derfor har medarbejderne hos EnergiElektrikeren travlt med at sikre både borgere og virksomheder grøn strøm ved at udskifte deres eksisterende naturgasanlæg med varmepumper og solcelleanlæg.

EnergiElektrikeren har beskæftiget sig med solcelleanlæg siden 2009, og de har i årenes løb monteret, repareret og vedligeholdt solcelleanlæg på private danske hustage. Derudover har virksomheden monteret flere større solcelleanlæg på offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

”Vores største kvalitet er, at vi har medarbejdere, der brænder for deres håndværk og sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde, og det er grunden til, at vi har tilfredse kunder, og at vi vækster som virksomhed. Det lyder virkelig simpelt, men det har været nøglen til vores succes,” siger Jens Meyerdierks.

EnergiElektrikeren blev grundlagt i 2005 af Tim Hartmeyer og Jens Meyerdierks, som begge er uddannede elektrikere og elinstallatører. Lige nu har virksomheden 16 medarbejdere, og derudover uddanner virksomheden løbende lærlinge, og det lægger virksomheden meget på sinde, at det også i fremtiden skal være attraktivt at være elektriker.

Indehaver Jens Meyerdirks har stort fokus på den mangel, der er på faglærte elektrikere, og derfor deltager han i et projekt under navnet ”Kloge hænder”. Kloge Hænder er et projekt, der skal få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse, og derfor har EnergiElektrikeren et samarbejde med 6. klasserne på Havdrup Skole, hvor de fortæller om og viser de unge, hvor mange spændende jobmuligheder, der findes for uddannede elektrikere, og hvor stor betydning det har at tænke i grøn energi.

”Det har været et meget interessant besøg, og det er tydeligt at mærke, at det er en virksomhed, der er stolt af deres arbejde og håndværk. Derudover synes jeg altid, at det er givende, når vores lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner indgår i et samarbejde, som EnergiElektrikeren gør med Havdrup Skole. På den måde kan eleverne blive klogere på forskellige fagligheder og måske endda bliver inspireret til at beskæftige sig med et håndværk. Det er jeg stor tilhænger af,” siger borgmester Emil Blücher.

Kilde: Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online