Jump4Fun Solrød og Havdrup

11. april 2022

Bevægelse og fællesskab for alle børn.


Fire af de skønne frivillige trænere i Jump4Fun. Foto: Lil Lyrstrand. 

Der er ledige pladser på træningsholdene Jump4fun i Solrød og Havdrup. Holdene er del af et landsdækkende tilbud for børn og unge med forskellige udfordringer. Formålet er, at skabe bevægelsesglæde og sammenhold for børn, der endnu ikke har fundet sig tilrette i det ordinære foreningsliv. 

Sidst på eftermiddagen er der fart over feltet i gymnastiksalen. 10 børn med højt humør giver den fuld gas med leg og aktiviteter, som de engagerede trænere har forberedt til dagen. Sjov træning, sammenhold og opbakning er kodeordene.
“De her børn, har brug for bevægelse og idræt på en anden måde. De har i høj grad brug for at opleve, at de hører til, at der er plads til dem, og at de er accepteret med deres udfordringer” fortæller Gitte, som er træner på holdet i Solrød Gymnastikforening. Andreas, der er træner på holdet i Havdrup Gymnastikforening tilføjer: “Her kan de være med på deres egne præmisser. De kan sige nej tak til en aktivitet, hvis de trænger til en pause.” Ud over Solrød Gymnastikforening og Havdrup Gymnastikforening tilbyder Solrød Svømmeklub også Jump4fun træning i vand.

Mellem tilskuerrækkerne leger en frisk pige labyrint mellem bænkene. “Det er en løsning, vi har fundet lige til hende. Hun har brug for at have et område, hvor hun kan gå hen - også uden at forstyrre de andre,” forklarer træneren. Jump4fun bygger på accept af forskellige behov og det afspejler sig også i børnenes tilgang til hinanden. Sammen med trænerne arbejder de med de fire mantra: “Være søde ved hinanden”, “Gør dit bedste”, “Sved på panden”, “Hør efter, hvad de voksne siger”. Børnene har direkte indflydelse på, hvad træningen skal indeholde. Det giver dem ejerskab og et tilhørsforhold, som er med til at modne dem. På sigt, kan trænerne så hjælpe børnene med at finde vej ind i et almindeligt foreningstilbud.   

Hvem kan være med? - både børn og voksne!
Både i Solrød og i Havdrup er der plads til flere børn i alderen 6 til 16 år. Jump4fun er for børn med særlig udfordringer. Det kan være, de er udsatte, sårbare eller kæmper med overvægtsproblematikker. Mangler dit barn et sundt og kvalificeret fritidstilbud til en overkommelig pris, så kontakt til Foreningsguide Lil Lyrstrand, tlf 50592825.

Lige nu søger vi livsglade trænere til Jump4fun i både Solrød og Havdrup. Så har du et hjerte, som banker for, at børn skal blive del af et fællesskab gennem leg og træning - så er det dig, vi leder efter!

Du skal helst kunne deltage i træning 1 time pr. uge og nogle gange i fællestræninger, som både kan være med og uden forældrene. Sæsonen løber fra 1. september og til sommerferien. Hos Jump4fun har du indflydelse på aktiviteterne i selve træningen, og du får erfaring med at arbejde med børn og unge. Du får honorar, introduktionsuddannelse og gode kollegaer. Dit CV vil blive styrket,og du vil være til stor glæde for mange børn og unge i Solrød Kommune.

Kunne du tænke dig at høre mere om at være træner, så kontakt ForeningsGuide Lil Lyrstrand, tlf 50592825.

Jump4fun er et samarbejde mellem de deltagende idrætsforeninger, DGI og Solrød Kommune. Læs mere på dgi.dk/jump4fun
Holdene træner:
Solrød Gymnastikforening: onsdage kl. 17-18 på Solrød Gl. Skole
Havdrup Gymnastikforening: torsdage kl. 16-17 i Havdrup Idrætscenter
Solrød Svømmeklub: fredage kl. 18.45-19.45


(Fotoet anvendes med tilladelse fra DGI)ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online