Stort sponsorbeløb på vej til Havdrup Fodbold

7. april 2022

Havdrup Fodbold har igennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 27.000 sponsorkroner

Der er et stort sponsorbeløb på vej til Havdrup Fodbold, der med foreningens sponsoraftale med OK kan se frem til ekstra støttekroner i foreningskassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningen. I stedet for en sponsorcheck på 21.405 kroner modtager foreningen nu hele 27.827 kroner. 

Vil man støtte Havdrup Fodbold, kan det derfor godt betale sig at tanke hos OK Havdrup Hovedgade. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.


Udover Havdrup Fodbold støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

OK og Brugsen udbetaler pengene
Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort, via OK's app eller ApplePay. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK
Havdrup Fodbold er en ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Frem til og med maj 2022 øger det danske energiselskab endda sponsorstøtten med 30 procent til alle klubber og foreninger med en eksisterende OK-kortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kilde: OK BezinANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online