Mistænkelige mænd – Solrød Center, Solrød Strand

25. november 2021

Kl. 19:21 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd måske kunne mistænkes for at være indbrudstyve. En anmelder havde desværre tabt dem af syne i området ved Solrød Center, men politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkelige mænd.

I den næste times tid kørte patruljerne rundt i området, men mændene blev ikke fundet. Politiet fik kl. 20.13 anmeldelse om et indbrud i en villa på Parkvænget, hvor beboerne havde været væk i tidsrummet kl. 16.20-18.30. Indbruddet og adgangen til villaen var sket ved at aftage listerne på et vindue på villaens første sal, hvorefter skabe og skuffer var blevet gennemrodet. Beboerne havde ikke overblik over de stjålne genstande ud over en parfume, som manglede. Politiet undersøgte villaen for tekniske spor, der måske kan føre til identifikation af indbrudstyven.


Kl. 20.30 fik politiet yderligere en anmeldelse om et indbrud i en villa på Egevej. Her havde tyven knust en rude i en terrassedør ind til soveværelset for at skaffe sig adgang. Tyven havde kun været i et par rum, men havde nået at stjæle bl.a. smykker, inden villaen blev forladt. Også dette gerningssted blev undersøgt af politiet i et forsøg på at finde spor, der kan identificere indbrudstyven. Indbruddet formodes at være sket kort tid før anmeldelsen, idet ejeren netop var blevet alarmeret via en privat alarm.

Politiet vil gerne høre fra personer, der bemærker mistænkelige personer eller køretøjer i f.eks. et villaområde, så politiet får mulighed for at rykke ud og foretage en kontrol af køretøjet eller personerne. Ring til det lokale politi på tlf. 114 med sådanne oplysninger.

Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra mandag 22/11 til tirsdag 23/11.


Flere artikler

Ukrainsk chauffør gemte afløseren i køleskabet

29-11-2021
Et par køleskabskolde førerkort er ikke nok, når du skal holde det kølige overblik i trafikken. Det må en ukrainsk chauffør erkende efter sit møde med politiet.

Spirituskørsel uden førerret – Jersie Strandvej, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 19.11 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Gentofte for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han havde ført ad Jersie Strandvej, inden han standsede ved en parkeringsplads.

Utilfreds kunde i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 14.53 rykkede politiet ud til et supermarked, hvor en kassemedarbejder var blevet overfaldet af en sur kunde.

Tricktyveri på gaden – Solrød Center, Solrød Center

18-11-2021
Kl. 11.58 anmeldte en 92-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun under sin færden i Solrød Centret kl. ca. 10.40 havde fået stjålet sin taske med indhold.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 02.44 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som politiet fik standset på rastepladsen i Karlslunde i forbindelse med kørsel i nordlig retning på motorvejen.

Færdselskontrol mv. – Køge Bugt Motorvejen – Greve / Køge / Solrød

15-11-2021
Færdselspolitiet foretog torsdag aften en hastighedskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 17.02 var en patrulje på vej ad motorvejen i nordlig retning i anledning af en anmeldelse om et færdselsuheld, da patruljebilen selv undervejs blev impliceret i et sammenstød med en anden bilist.

Tyveri af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner – Solrød / Køge

11-11-2021
Mandag morgen modtog politiet tre anmeldelser om tyverier af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner. Tyverierne var foregået i løbet af weekenden fra maskiner, der både havde stået frit tilgængeligt eller bag indhegning på byggepladser.

Rolig formiddag og smil på læben i Solrød Centret

08-11-2021
"Godt I er her" – lød det fra en glad borger, der netop havde fået en snak med de to betjente fra politiets Forebyggelsesafdeling Øst, der torsdag middag gik fodpatrulje i Solrød Centret.

Tyverier fra biler ved børneinstitutioner – Solrød / Greve

04-11-2021
I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online