Christina læser: Solrøds anden mest populære bog

18. november 2021

Med 644 udlån gennem de seneste fem år indtager Lucinda Rileys roman "De syv søstre" (2016) andenpladsen på listen over Solrøds mest populære bøger. Her er mine tre bud på, hvad der gør Lucinda Rileys roman til en ægte Solrød-favorit.

Mytologi og mysterier: Bogen er første bind i Lucinda Rileys store romanserie, der baserer sig på den græske myte om stjernebilledet ”De syv søstre”. Romanserien omhandler Maia og hendes fem søstre, der som børn alle adopteres af mangemillionæren Pa Salt. Ved farens pludselige død bliver søstrene hver især efterladt en ledetråd om deres sande ophav. Bøgerne lægger dermed op til en række mysterier – hvad rummer søstrenes fortid, hvad var årsagen til farens død, og hvem er den syvende søster?


Rejs med: Maias ledetråd fører hende fra Genevesøen til Rio de Janeiro. Her kommer hun på sporet af historien om sin oldemor, rigmandsdatteren Izabel, der i 1920’erne rejser til Paris og forelsker sig stormende. Som læser kan du drømme dig væk til fjerne egne i en forgangen tid og lade dig opsluge af den luksus og elegance, der omgiver karaktererne.

Store følelser: Både i nutidens fortælling og i de historiske tilbageblik trækker Lucinda Riley på de helt store følelser og giver os kærlighedsdrama for alle pengene. Så er du til lidenskabelige kærlighedsfortællinger og storslåede slægtsromaner, er Lucinda Rileys fortælling om ”De syv søstre” uden tvivl et must read.

Læs med i næste uge, hvor vi afslører førstepladsen på listen over Solrøds mest populære bøger. 

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online