December måneds udstilling på Solrød Bibliotek og Kulturhus

15. november 2021

En billedmager og en æskemager viser spændende kunst Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.Billedmager Jennifer Mary Lehm, der er uddannet på kunstskoler i England, anvender både traditionelle og utraditionelle remedier til fremstilling af sin billedkunst:
”Jeg tegner og maler på papir og lærreder især små og store øjebliksbilleder. Derudover "maler" jeg med stof og tråd brocher, bøger og billeder. Disse emner er hovedsageligt inspireret af naturen, rejser i Norden og hverdagens oplevelser” fortæller Jennifer Mary Lehm og fortsætter:

”Jeg syr, oftest naturinspirerede, billeder på stof, så ordet broderi får en helt ny betydning.

Det synes jeg er en spændende og ikke så almindelig del af billedkunsten. Desuden anvender jeg også såkaldt "mixed media", der fascinerer mig med sin blanding af forskellige teknikker”.Æskemager Minna Andersen fortæller om sine værker: ” Jeg har designet æsker i ca. 20 år. Mine æsker designer jeg efter bogbindermetoden, hvor jeg anvender karton i forskellige tykkelser. Ofte limes de sammen til flere lag for at arbejde med æsker, hvor siderne er 5-6mm tykke. Jeg anvender al slags papir der spænder fra almindeligt indpakningspapir, silke-, genbrugs-, og håndlavet papir til de smukkeste japanske tryk”.

”Jeg efterbehandler æskerne med shellak eller almindelig gennemsigtig lak. Mine lågæsker dekoreres ofte med finurlige ting, som kan være ting fra værktøjskassen til sten, billeder, gamle bånd og hestehår o.m.a. som afsluttende effekt. Præcision er et nøgleord for mig, så det kan godt tage op til 50 timer at fremstille en æske”, afslutter Minna Andersen denne lille beretning fra æskeværkstedet.

Besøg biblioteket i december for at opleve disse to kunstneres værker.

Kunstgruppen
v/ Solrød Bibliotek og Kulturhus
Flere artikler

Et lille mål - et stort hjerte

24-01-2022
Håndbolddanmark samler ind i samarbejde med A.P. Møller Fonden.

Dronning Margrethe - 50 år på tronen

24-01-2022
Den 14. januar 2022 er det 50 år siden, at Frederik 9. gik bort, og Dronning Margrethe efterfulgte sin far på tronen. Gennem hele sin regeringsperiode har dronningen repræsenteret Danmark udadtil og været et samlingspunkt indadtil.

Barselscafé: Babymotorik

24-01-2022
Babymotorik for forældre og baby. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne.

Har du problemer med at logge på hjemmesiden?

24-01-2022
Der kan pt. være problemer med at logge ind på bibliotekets hjemmeside, hvis du benytter en ældre iPad eller iPhone.

TEATERKONCERT 2022

24-01-2022
Uanset, om du går på Solrød Gymnasium eller ej, så vær klar til billetkøb her på deres hjemmeside! I uge 3 starter billetsalget til vores legendariske TEATERKONCERT.

Er du klar til morgensang igen?

20-01-2022
Sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med! Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er de eneste forudsætninger.

Vi søger frivillige til livestream

20-01-2022
Solrød Bibliotek og Kulturhus søger frivillige til at afvikle livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Lette bøger for voksne via eReolen

20-01-2022
En ny side på eReolen til dig, der ikke er en stærk læser eller er ved at lære dansk.

Skal man neje? - et kærligt portræt af Danmarks dronning

20-01-2022
I Skal man neje? gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet.

F for Får-dag

17-01-2022
Kom til workshop og lav din egen karakter fra F for Får universet. Målgruppe: 4-12 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online