Barselscafé: Babymotorik

15. november 2021

Barselscafeen i Solrød Bibliotek og Kulturhus byder på babymotorik for babyer og deres forældre

Torsdag d. 2. december kl. 10-11 byder Barselscafeen i Solrød Bibliotek og Kulturhus på babymotorik for babyer og deres forældre. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne. Gennem de sjove lege stimuleres babys balance og kropsbevidsthed og der bygges et godt fundament for hjernens indlæring. Forskning viser, at det har stor betydning, at man som nybagte forældre hjælper sit barn til at bruge kroppen i leg og fysisk udfoldelse, så de motoriske færdigheder udvikles mest muligt. Især i det første leveår er børn helt afhængige af forældrenes hjælp til at lave motorikøvelser. Og samtidig er det super hyggeligt at være sammen med sit barn på denne måde.Sonja Bomberg fra Circle of Mindfulness har mange års erfaring med børn og rytmik. Hun instruerer her i babymotorik og viser øvelser, som er nemme at lave med din baby derhjemme.
Baby skal være 2-3 mdr. gammel og selv kunne løfte/holde hovedet. Medbring dyne eller tæppe, som baby kan ligge på og blive svinget i.

Billetter til barselscafeen koster 50,- og købes på www.solbib.dk

Barselscafeen er Solrød Bibliotek og Kulturhus’ tilbud til nybagte forældre. Her byder vi på hyggelige aktiviteter og interessante foredrag for forældre med babyer. Her er der plads til at møde andre forældre og få ny inspiration med hjem. Spædbørn og tumlinger er meget velkomne i barselscaféen, og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble. Børnebibliotekaren står desuden altid klar med ideer og gode råd til tidlig sprogtilegnelse for de allermindste.

SOLRØD BIBLIOTEK OG KULTURHUS
Solrød Center 4
2680 Solrød StrandANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online