Rolig formiddag og smil på læben i Solrød Centret

8. november 2021

"Godt I er her" – lød det fra en glad borger, der netop havde fået en snak med de to betjente fra politiets Forebyggelsesafdeling Øst, der torsdag middag gik fodpatrulje i Solrød Centret.

Lokalbetjentene, Peter og Benjamin, kørte den mobile politistation frem midt i centret, men lod bilen holde og gik en tur ned gennem butiksstrøget for at tage pulsen på Solrødborgernes oplevelse af at færdes der.

De talte med borgere i alle aldersgrupper og med flere forretningsdrivende, som generelt meldte, at de synes Solrød Centret er et roligt og trygt sted. De borgere som kommer i centret på mere skæve tidspunkter, uden for butikkernes åbningstider, oplevede det samme billede. Der ånder generelt fred og ro i centret også på ydertidspunkterne. Tidligere på året havde politiet en indsats mod hashandel omkring Solrød Station, hvor to mænd blev sigtet for salg af hash. Herefter stoppede den utryghedsskabende trafik omkring stationen om aftenen, og politiet har ikke fået nye anmeldelser med mistanke om narkosalg.

”Det er altid godt at møde borgerne og høre, hvordan de oplever deres lokalområde. Vi er glade for, at de borgere, vi mødte, bekræftede det anmeldelsesbillede, politiet ser i Solrød Centret. Det er et trygt og rart at komme her” siger politikommissær Benjamin Touré, leder af Forebyggelse Øst efter dagens patruljering.

Har du spørgsmål eller andet på hjerte til Forebyggelse Øst, så ring til politiet på tlf. 114 eller kontakt os via ”Tip politiet” på www.politi.dk


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra torsdag 04/11 til fredag 05/11.


Flere artikler

Mistænkelige mænd – Solrød Center, Solrød Strand

25-11-2021
Kl. 19:21 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd måske kunne mistænkes for at være indbrudstyve. En anmelder havde desværre tabt dem af syne i området ved Solrød Center, men politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkelige mænd.

Spirituskørsel uden førerret – Jersie Strandvej, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 19.11 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Gentofte for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han havde ført ad Jersie Strandvej, inden han standsede ved en parkeringsplads.

Utilfreds kunde i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 14.53 rykkede politiet ud til et supermarked, hvor en kassemedarbejder var blevet overfaldet af en sur kunde.

Tricktyveri på gaden – Solrød Center, Solrød Center

18-11-2021
Kl. 11.58 anmeldte en 92-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun under sin færden i Solrød Centret kl. ca. 10.40 havde fået stjålet sin taske med indhold.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 02.44 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som politiet fik standset på rastepladsen i Karlslunde i forbindelse med kørsel i nordlig retning på motorvejen.

Færdselskontrol mv. – Køge Bugt Motorvejen – Greve / Køge / Solrød

15-11-2021
Færdselspolitiet foretog torsdag aften en hastighedskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 17.02 var en patrulje på vej ad motorvejen i nordlig retning i anledning af en anmeldelse om et færdselsuheld, da patruljebilen selv undervejs blev impliceret i et sammenstød med en anden bilist.

Tyveri af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner – Solrød / Køge

11-11-2021
Mandag morgen modtog politiet tre anmeldelser om tyverier af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner. Tyverierne var foregået i løbet af weekenden fra maskiner, der både havde stået frit tilgængeligt eller bag indhegning på byggepladser.

Tyverier fra biler ved børneinstitutioner – Solrød / Greve

04-11-2021
I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.

Tyverier fra biler ved børneinstitutioner – Solrød / Greve

03-11-2021
I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online