Christina læser: Solrøds populæreste bøger

3. november 2021

Solrøds lånere har talt, og vi har fundet frem til bibliotekets mest populære bøger. Måske har du selv lånt en af bøgerne med hjem? Følg med de næste tre onsdage, hvor jeg anmelder de bøger, der er blevet udlånt flest gange gennem de seneste år.

Det kan være, at du i de sidste par uger har set mig stå ved bibliotekets skranke eller være i færd med at opsætte bøger ude på reolerne. Mit navn er Christina, og jeg er Solrød Bibliotek og Kulturhus’ nye virksomhedspraktikant.

Jeg blev tidligere i år færdig med min uddannelse i litteraturvidenskab, et studie hvor man læser mange ældre bøger, der har spillet en vigtig rolle gennem kulturhistorien. Min viden om moderne bestsellers er til gengæld ikke særlig stor, og det vil jeg i løbet af de kommende uger lave om på. 


Jeg tror på, at bøger med stor popularitet kan fortælle meget om os selv og om den tid, vi lever i. For hvor drømmer vi os hen, når vi læser? Og hvilke fortællinger er så fængslende, at vi ikke kan lægge bogen fra os? Jeg er rigtig spændt på at kaste et nøgternt blik på Solrøds favoritbøger og undersøge, hvad der netop gør disse fortællinger så medrivende.

Så læs med i næste uge, når jeg anbefaler Solrøds tredje mest udlånte bog gennem de sidste fem år. Hvilke bøger, der indtager de tre topplaceringer, vil blive røbet løbende i de kommende artikler. 

Kilde: Solrød Bibliotek


Flere artikler

Et lille mål - et stort hjerte

24-01-2022
Håndbolddanmark samler ind i samarbejde med A.P. Møller Fonden.

Dronning Margrethe - 50 år på tronen

24-01-2022
Den 14. januar 2022 er det 50 år siden, at Frederik 9. gik bort, og Dronning Margrethe efterfulgte sin far på tronen. Gennem hele sin regeringsperiode har dronningen repræsenteret Danmark udadtil og været et samlingspunkt indadtil.

Barselscafé: Babymotorik

24-01-2022
Babymotorik for forældre og baby. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne.

Har du problemer med at logge på hjemmesiden?

24-01-2022
Der kan pt. være problemer med at logge ind på bibliotekets hjemmeside, hvis du benytter en ældre iPad eller iPhone.

TEATERKONCERT 2022

24-01-2022
Uanset, om du går på Solrød Gymnasium eller ej, så vær klar til billetkøb her på deres hjemmeside! I uge 3 starter billetsalget til vores legendariske TEATERKONCERT.

Er du klar til morgensang igen?

20-01-2022
Sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med! Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er de eneste forudsætninger.

Vi søger frivillige til livestream

20-01-2022
Solrød Bibliotek og Kulturhus søger frivillige til at afvikle livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Lette bøger for voksne via eReolen

20-01-2022
En ny side på eReolen til dig, der ikke er en stærk læser eller er ved at lære dansk.

Skal man neje? - et kærligt portræt af Danmarks dronning

20-01-2022
I Skal man neje? gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet.

F for Får-dag

17-01-2022
Kom til workshop og lav din egen karakter fra F for Får universet. Målgruppe: 4-12 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online