Jersie Open - alle er velkomne!

1. november 2021

Jersie Håndboldklub og Støtteforeningen holder åben hal og inviterer alle til en hyggelig dag fyldt med aktiviteter, konkurrencer og overraskelser.

Lørdag d. 13/11 fra kl. 10 - 15 kan du tage dine forældre, dine venner eller gode relationer med i Jersiehallen, hvor Jersie Håndboldklub inviterer indenfor - uanset om du er spiller, træner, forælder, sponsor, god eller knap så god med en bold eller skal tilbringe en dag i godt selskab, ALLE er velkomne !

Cafeteriet holder åbent med salg af kaffe, kage og fra 11.30 med den berømte Euro Burger Menu.

Her kan du medbringe din egen hjemmebagte kage, hvor salget går til støtte af klubbens aktiviteter og kampe, mens du samtidig deltager i bagedysten om den gyldne kagerulle.Der bliver aktiviteter som hyggetræning med U4-6 og U8, hoppeborge, få målt dit skud, familiedyst i håndbold, en hemmelig gæst samt det berømte Jersiekast, hvor du kan vinde præmier.

Jersie Håndboldklub og Støtteforeningen glæder sig til at byde jer velkommen til en hyggelig dag med bolde, aktiviteter og sjov.

Sæt kryds i kalenderen og brug muligheden for at hilse på spillere, spørge trænere om muligheder og se klubben indefra.

OBS. Ingen udendørssko på halgulvet.

Kilde: Jersie Håndboldklub


Flere artikler

Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22-11-2021
Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.

Gymnastik-træner søges

08-11-2021
Karlslunde IF Gymnastik søger trænere, som har interesse i at træne børn, og har lyst til at undervise drenge og piger. Vi har ventelister til vores børnehold for de yngste, og har derfor hårdt brug for flere trænere!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online