Forsøg på tyveri af pung – Møllevej, Karlslunde

28. oktober 2021

Kl. 12.50 anmeldte en 45-årig kvinde fra Solrød Strand via personalet i Super Brugsen, at to mænd havde forsøgt at stjæle hendes pung under indkøb i supermarkedet.

Hun havde under indkøbsturen bemærket, at to fremmede mænd havde fulgt forholdsvist tæt efter hende. Da hun havde sin opmærksomhed rettet mod en vare, mærkede hun pludselig nogen tage hendes pung op af jakkelommen. Hun råbte op henvendt mod de to mænd, der stadig befandt sig tæt på hende. Den ene af mændene afleverede herefter pungen, inden de begge løb ud af supermarkedet.
Den 45-årige kvinde fik i forbindelse hermed gjort en kasseekspedient samt kunder i køen ved kassen opmærksom på de to mænds flugt. Både kasseekspedienten og en mandlig kunde fra køen løb efter de to mænd, der forsvandt i området.
De to mistænke mænd blev begge beskrevet som 30-40 år og ca. 175 cm høje. Den ene af dem havde måske et handicap med sin højre arm, idet han syntes at have et problem med at bruge den normalt.
Politiet har nu optaget rapport om tyveriforsøget i et forsøg på at få identificeret de to mistænkte i sagen.
Desuden vil politiet gerne i kontakt med den mandlige kunde, der sammen med kasseekspedienten løb efter de to mænd, men som havde forladt supermarkedet inden politiets ankomst. Kunden havde også talt om at ville køre i sin bil efter de mænd, såfremt de senere flygtede i et køretøj. Denne mand må gerne i sin egenskab af et vigtigt vidne kontakte politiet på tlf. 114, så han kan blive afhørt til sagen.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra tirsdag 26/10 til onsdag 27/10.


Flere artikler

Mistænkelige mænd – Solrød Center, Solrød Strand

25-11-2021
Kl. 19:21 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd måske kunne mistænkes for at være indbrudstyve. En anmelder havde desværre tabt dem af syne i området ved Solrød Center, men politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkelige mænd.

Spirituskørsel uden førerret – Jersie Strandvej, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 19.11 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Gentofte for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han havde ført ad Jersie Strandvej, inden han standsede ved en parkeringsplads.

Utilfreds kunde i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 14.53 rykkede politiet ud til et supermarked, hvor en kassemedarbejder var blevet overfaldet af en sur kunde.

Tricktyveri på gaden – Solrød Center, Solrød Center

18-11-2021
Kl. 11.58 anmeldte en 92-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun under sin færden i Solrød Centret kl. ca. 10.40 havde fået stjålet sin taske med indhold.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 02.44 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som politiet fik standset på rastepladsen i Karlslunde i forbindelse med kørsel i nordlig retning på motorvejen.

Færdselskontrol mv. – Køge Bugt Motorvejen – Greve / Køge / Solrød

15-11-2021
Færdselspolitiet foretog torsdag aften en hastighedskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 17.02 var en patrulje på vej ad motorvejen i nordlig retning i anledning af en anmeldelse om et færdselsuheld, da patruljebilen selv undervejs blev impliceret i et sammenstød med en anden bilist.

Tyveri af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner – Solrød / Køge

11-11-2021
Mandag morgen modtog politiet tre anmeldelser om tyverier af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner. Tyverierne var foregået i løbet af weekenden fra maskiner, der både havde stået frit tilgængeligt eller bag indhegning på byggepladser.

Rolig formiddag og smil på læben i Solrød Centret

08-11-2021
"Godt I er her" – lød det fra en glad borger, der netop havde fået en snak med de to betjente fra politiets Forebyggelsesafdeling Øst, der torsdag middag gik fodpatrulje i Solrød Centret.

Tyverier fra biler ved børneinstitutioner – Solrød / Greve

04-11-2021
I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online