Læsekredse søger nye medlemmer

28. oktober 2021

Lige nu leder flere af vores læsekredse efter nye medlemmer - er det dig de leder efter?

Er du en læsehest uden nogen at dele dine oplevelser med? At læse bøger kan sagtens gøres alene, men oplevelsen bliver som regel forstærket af at dele den med andre. Biblioteket hjælper med oprettelse af læsekredse eller med at formidle kontakt til eksisterende i lokalområdet. Lige nu er der flere af vores læsekredse, der søger nye medlemmer.

"Vi mødes den sidste mandag i måneden kl  17.00 på Biblioteket. Vi læser meget forskellig litteratur, dog ikke krimier. Både danske og udenlandske forfattere. Vi diskuterer bøgerne vi har læst ud fra vor opfattelse, men ikke ud fra litterære vinkler. Så alle kan være med uden anden forudsætning, end at de kan lide at læse bøger". Så kort og præcist beskriver Alice, der er kontaktperson på en læsekreds, der lige nu tæller fem personer i alt. Og som altså søger nye medlemmer. I hendes læsekreds har de bl.a. læst Tara Westovers roman "Oplyst" og Kristian Bang Frosts "Frank vender hjem" dette efterår. Og det eneste krav de stiller til et nyt medlem er altså, at du kan lide bøger.


Så har du lyst til at snakke om dine oplevelser om bøger og indgå i en eksisterende læsekreds - eller måske endda starte din egen læsekreds op - så kan du skrive til os, så skal vi nok formidle kontakten til en af de grupper, der søger medlemmer. Eller hjælpe dig med at starte din egen op. Du kan skrive til bibliotekets læsekredsansvarlige på: solbib.bogklub@solrod.dk

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Et lille mål - et stort hjerte

24-01-2022
Håndbolddanmark samler ind i samarbejde med A.P. Møller Fonden.

Dronning Margrethe - 50 år på tronen

24-01-2022
Den 14. januar 2022 er det 50 år siden, at Frederik 9. gik bort, og Dronning Margrethe efterfulgte sin far på tronen. Gennem hele sin regeringsperiode har dronningen repræsenteret Danmark udadtil og været et samlingspunkt indadtil.

Barselscafé: Babymotorik

24-01-2022
Babymotorik for forældre og baby. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne.

Har du problemer med at logge på hjemmesiden?

24-01-2022
Der kan pt. være problemer med at logge ind på bibliotekets hjemmeside, hvis du benytter en ældre iPad eller iPhone.

TEATERKONCERT 2022

24-01-2022
Uanset, om du går på Solrød Gymnasium eller ej, så vær klar til billetkøb her på deres hjemmeside! I uge 3 starter billetsalget til vores legendariske TEATERKONCERT.

Er du klar til morgensang igen?

20-01-2022
Sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med! Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er de eneste forudsætninger.

Vi søger frivillige til livestream

20-01-2022
Solrød Bibliotek og Kulturhus søger frivillige til at afvikle livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Lette bøger for voksne via eReolen

20-01-2022
En ny side på eReolen til dig, der ikke er en stærk læser eller er ved at lære dansk.

Skal man neje? - et kærligt portræt af Danmarks dronning

20-01-2022
I Skal man neje? gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet.

F for Får-dag

17-01-2022
Kom til workshop og lav din egen karakter fra F for Får universet. Målgruppe: 4-12 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online