Musikskolen satte spot på ungdommen med musik, streetfood og skateboard konkurrence

28. oktober 2021

Det var et brag af en festdag, da Solrød Kommunale Musikskole i stærkt samarbejde med 10Solrød og UngSolrøds fritidsundervisning arrangerede et Spil Dansk event med punk-rap koncert, streetfood og skateboard konkurrence.

Over 100 unge kiggede forbi UngSolrøds café på Solrød Gl. Skole til en fed festdag fyldt med musik, streetfood og skateboard konkurrence, da Solrød Kommunale Musikskole, 10Solrød og UngSolrøds fritidsundervisning var gået sammen om at arrangere et brag af et Spil Dansk event.

Arrangementet bød på rap-punk koncert med kunstneren Skarn, der invitererede publikum ind i sit helt unikke univers, med lyrisk dyrkelse af rå udtryksformer og vilde fortællinger fra kunstnerens eget tumulte liv. Og efter koncerten var der budt op til skateboardkonkurrence på Solrød Gl. Skole, hvor lokale unge skatere har været med til at bygge en lille bane op, indhente sponsoraftaler med Sidewalk Skateshop, og promovere arrangementet på skolerne.


"Vi tror på, at samarbejde på tværs giver rigtig god mening. De unges verden er jo dynamisk, og der kan vi som musikskole godt være med til at understøtte deres faglige interesser på tværs af musik, kultur og kreative udtryk. Så er det klart, at vi selvfølgelig også tror på, at det kan være en indgangsvinkel til at blive endnu mere nysgerrig på musikken, fordybelsen og de mange oplevelser, det kan tilvejebringe at engagere sig i musikskolen," fortæller leder af musikskolen Jens Engberg.

Udover det kombinerede Spil Dansk arrangement, så har musikskolen bl.a. også lagt spor an til et tættere samarbejde med Solrød Gymnasium om forskellige workshops for gymnasiets elever. Desuden er der åbnet op for brug af øvelokaler for lokale bands efter aftale med musikskolens leder. 

"Vi prøver altid gøre de unges møde med musikskolen så vedkommende for deres hverdag som muligt, særligt for dem, der ikke har gået hos os før, og som måske ikke ved så meget om, hvad der er muligt i musikskolens regi," siger Jens Engberg.

Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Direktør for sundhedsområdet om smittestigning: Børn bærer smitten lige nu

25-11-2021
Solrød Kommune oplever lige nu en stigning i corona-smittede – især blandt børn under 14 år - og derfor opfordrer kommunens direktør for sundhedsområdet, Dorte Saabye, til, at vi hver især gør alt, hvad vi kan for at smitten ikke spreder sig.

Her kan du se de nyeste smittetal

25-11-2021
De aktuelle smittetal opdateres dagligt af Statens Serum Institut og lægges ud offentligt på en hjemmeside.

Store projekter skaber stærk bekymring for vandmiljøet i Køge Bugt hos Køge, Stevns, Greve, Solrød og Ishøj kommuner

25-11-2021
På vegne af Solrød, Køge, Stevns, Greve og Ishøj kommuner har Køge kommune udsendt nedenstående pressemeddelelse.

Lyskrydset Cordozavej / Jersie strandvej repareres

18-11-2021
Lørdag d. 20. november 2021 slukkes lyskrydset på grund af reparationer mellem klokken 9.00-13.00.

Her kan du se resultaterne fra regionalvalget

18-11-2021
Du kan se, hvordan solrødvælgerne og resten af Region Sjælland har stemt til regionalvalget på www.kmdvalg.dk

Her er resultatet af Ældrerådsvalget

18-11-2021
Her kan du se, hvem der er valgt ind til Ælderådet for perioden 2022-2025.

Her er Solrød Kommunes nye byråd

18-11-2021
Resultaterne fra fintællingen af kommunalvalget 2021 er nu klar, og det betyder, at der er blevet sat navn på de 19 byrådsmedlemmer, der skal udgøre Solrød Byråd de næste fire år.

Her er valgresultatet: Stemmerne til kommunalvalget i Solrød Kommune er talt op

18-11-2021
13.174 vælgere i Solrød Kommune har i dag sat deres kryds ved en stemmeseddel til kommunalvalget.

Krav om coronapas på Plejecenter Christians Have

15-11-2021
Myndighederne har fra den 12. november 2021 indført krav om, at besøgende på Plejecenter Christians Have og rehabiliteringsafdelingen skal kunne fremvise et gyldigt coronapas.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online