Konservative: Vi skal have en bedre og fornyet svømmehal i Solrød

25. oktober 2021

Der er snart kommunalvalg, og derfor er der tradition for, at partierne åbent lægger frem, hvad de vil arbejde for i den kommende valgperiode. På De Konservatives liste over ting, de vil kæmpe for i de næste fire år, er en ny og forbedret svømmehal.

“Vi ønsker en bedre svømmehal – og med længere åbningstider. Vi vil gerne øge både pladsen og kapaciteten, og vi vil også gerne have opdateret faciliteterne. Vi har ikke et endegyldigt svar på, hvordan det helt konkret skal se ud, men det vil vi drøfte videre med de andre partier, hvis der er stemning for det i den nye valgperiode. Vi kommer i hvert fald til at presse på, så meget vi kan.” Det siger Morten Scheelsbeck, der sidder i byrådet for Det Konservative Folkeparti og også genopstiller ved valget 16. november.


Foto: Jeff Duckett

Første lille skridt er taget
De lokale konservative havde ønsket med allerede til de netop overståede budgetforhandlinger med de andre af byrådets partier, og i første omgang var der opbakning til at se nærmere på, hvordan en anderledes fordeling mellem offentlig åbning og foreningslivet kan skabe mere aktivitet og bedre rammer for at få flere besøgende. Men den konservative Morten Scheelsbeck ønsker at gå et stykke længere:

“Det var et fint første skridt, at vi fik forpligtet et stort flertal i byrådet på, at vi skal se nærmere på svømmehallen allerede til næste år, for det betyder, at svømmehallen kommer på dagsordenen. Det vil vi udnytte til at forsøge at komme et spadestik dybere, for allerhelst ser vi, at vi udbygger og udvider svømmehallen med både et bassin mere og med bedre bade- og omklædningsfaciliteter.”

Øget fokus på børn med særlige behov
De konservative har et konkret eksempel på, hvem udvidelse og forbedring af svømmehallen vil gavne:

“I dag er der forældre med børn med forskellige funktionsnedsættelser (autisme, handikap og andet), der bruger svømmehallen i de almindelige åbningstider. Men vi har et ønske om, som man gør i andre kommuner, at ‘spærre’ noget tid til den type børn, da det kan være for meget for dem, hvis der er alt for mange mennesker på samme tid,” siger Morten Scheelsbeck og fortsætter:

“En mulighed kunne være at åbne en time tidligere enten lørdag eller søndag for børn med funktionsnedsættelse (og deres forældre). Da det så ville være fra 07.00, fordi svømmehallen åbner klokken 08.00 lørdag og søndag, og det måske er lidt tidligt, kunne man også skubbe åbningstiden en time i den anden ende og spærre første time til dem. Det er nogle af de muligheder, vi vil få med en udvidet og forbedret svømmehal.”

De Konservative understreger, at de vil tage fat på sagen allerede til næste år for at se, hvad der kan findes finaisering til og flertal for.


Flere artikler

Et lille mål - et stort hjerte

24-01-2022
Håndbolddanmark samler ind i samarbejde med A.P. Møller Fonden.

Dronning Margrethe - 50 år på tronen

24-01-2022
Den 14. januar 2022 er det 50 år siden, at Frederik 9. gik bort, og Dronning Margrethe efterfulgte sin far på tronen. Gennem hele sin regeringsperiode har dronningen repræsenteret Danmark udadtil og været et samlingspunkt indadtil.

Barselscafé: Babymotorik

24-01-2022
Babymotorik for forældre og baby. Babymotorik er motoriske lege med bevægelser, der styrker kroppens muskler, led, balance og koordinationsevne.

Har du problemer med at logge på hjemmesiden?

24-01-2022
Der kan pt. være problemer med at logge ind på bibliotekets hjemmeside, hvis du benytter en ældre iPad eller iPhone.

TEATERKONCERT 2022

24-01-2022
Uanset, om du går på Solrød Gymnasium eller ej, så vær klar til billetkøb her på deres hjemmeside! I uge 3 starter billetsalget til vores legendariske TEATERKONCERT.

Er du klar til morgensang igen?

20-01-2022
Sangglade borgere inviteres til fælles morgensang. Alle kan være med! Sangglæde, godt humør og lysten til at synge sammen er de eneste forudsætninger.

Vi søger frivillige til livestream

20-01-2022
Solrød Bibliotek og Kulturhus søger frivillige til at afvikle livestreamede naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Lette bøger for voksne via eReolen

20-01-2022
En ny side på eReolen til dig, der ikke er en stærk læser eller er ved at lære dansk.

Skal man neje? - et kærligt portræt af Danmarks dronning

20-01-2022
I Skal man neje? gives ordet til nogle af de mennesker, som har haft dronning Margrethe inde på livet.

F for Får-dag

17-01-2022
Kom til workshop og lav din egen karakter fra F for Får universet. Målgruppe: 4-12 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online