Henrik Boye GENOPSTILLER

18. oktober 2021

Henrik Boye fra Liberal Alliance genopstiller
56-årige Henrik Boye har valgt at stille op igen efter

Tiden efter valget i 2017 har været godt for mig og min familie, de har kunnet åbne FB og aviser uden at læse nedladende kommentarer om deres far og mand. Men jeg har nydt de 4 år, men er også nu igen klar til at slås igen for det jeg tror på.
Jeg arbejder til daglig som HR-chef, i en mellemstor industrivirksomhed og har hele mit liv boet i Solrød og oplevet byens udvikling på godt og ondt. Netop byens udvikling gjorde at jeg oprettede Facebookgruppen ?Solrød ? i foto? som dokumenterer hvordan byen har set ud og udviklet sig
I perioden 2014-2018 sad jeg i Familie- og uddannelsesudvalget og mit fokus var på børn og unge, specielt børn med udfordringer, herunder inklusion.
Jeg er blevet ældre nu og har ikke længere skolesøgende børn og jeg har derfor rettet mit blik på ældre området, fordi jeg oplever manglende muligheder for det frie valg som ældre.
I Solrød kommune er hver 4. seniorer 60+. Vi er også den kommune i Danmark, der har flest 80-årige seniorer. Der vil fra 2020 til 2030 komme en stigning på mere end 20% af seniorer over 60+.
Ældrevenlige boliger er en mangelvare med over 10 års ventetid i f.eks. Elmelyparken og vi er nødt til at tænke anderledes i form af boligformer som eksempelvis agorahaverne.dk og bovieran.dk, som bygges ved Jersie lige nu.
Denne boligform med ligesindet som naboer med et alderskrav på 55+ år, havde over 2000 interesseret og havde de ligget centralt i Solrød, kunne der muligvis være mindst det dobbelte.
Jeg ønsker bare muligheden for selv at bestemme min alderdom.

Mine holdninger er stadig
? Frit valg - fra vugge til grav
? Bedre muligheder for at blive i kommunen ved pension
? Et sted for de unge
? Lavere skat

Mvh
Henrik Boye
Byrådskandidat
Liberal Alliance


Flere artikler

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

22-11-2021
Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

15-11-2021
Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

15-11-2021
Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

11-11-2021
Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

11-11-2021
Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.

Ældrepleje i topform

08-11-2021
Omsorgen skal være drivende i vores ældrepleje. Antallet af ældre stiger i de kommende år og vi skal være forberedt på det større plejebehov i kommunen. Alle skal opleve at blive mødt med respekt og værdighed. For Socialdemokratiet er ældrepleje en mærkesag. Ingen skal efterlades med en følelse af at være til besvær.

Solrød skal tage klimaansvar

25-10-2021
Stranden, kalkgraven, Natura 2000 områderne og de øvrige naturperler som findes i vores lille kommune skal bevares og udvikles.

Rød-Grøn fremtid i Solrød

11-10-2021
SF Solrød er stolte af, at vi er et rødt og et grønt parti. Det grønne element repræsenterer for os den grønne omstilling, hvor vi først og fremmest tænker på vores miljø, men det indebærer også den mentale omstilling til et samfund, hvor vækst i sig selv ikke er målet.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online