Solrød kan mere

Kommunalvalget nærmer sig med hastige skridt og det er tid til at overvej sit valg; Skal vi have mere af det samme eller?

I Solrød Kommune bliver vi i fremtiden flere ældre, som får brug for støtte og pleje og der kommer også flere børn som har brug for omsorg, kærlige hænder og undervisning. Som kystkommune er klimaudfordringen også højaktuel, som kræver modige beslutninger om bl.a. forsyning og energibesparelser.

Løsningerne på de udfordringer kræver en politisk fornyelse og en ny tilgang til borgerne. I vores lille kommune skal løsningerne findes i et tæt samarbejde med borgerne.

Den nuværende politiske ledelse har indtil nu gjort det godt, men for at bringe Solrød Kommune videre, skal der nye kræfter til. Socialdemokratiet kan løfte den opgave og har allerede fremlagt en palet af gode forslag til at gøre hverdagen for Solrødborgere bedre.

De kommende års udfordringer for vores lille smørhul, kræver nye friske øjne og stærke løsninger skabt i samarbejde og fællesskab.

Skal Solrød 2,0 med attraktive tilbud til borgerne blive en realitet, foreslår jeg, at du stemmer på en Socialdemokrat.

Vi kan meget mere i vores lille kommune.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Flygtningecenter i Solrød

Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online