BUDGETAFTALE 2022

4. oktober 2021

18 UD AF 19 BYRÅDSMEDLEMMER STÅR BAG BUDGETAFTALEN I SOLRØD KOMMUNE FOR 2022.

Det er godt for borgerne, virksomhederne, forenings- og kulturlivet og ikke mindst for medarbejdere og ledere i virksomheden Solrød Kommune, at vi kom i mål med en aftale som næste hele byrådet kunne stå inde for. Kun LA valgte at stå udenfor.

De økonomiske udsigter gav udfordringer, udgangspunktet var svært; at give plads til vækst og overholdelse af de afsatte rammer. Men det er lykkedes med stor grad af fleksibilitet og forståelse at komme frem til et fælles resultat, som vi alle – der har taget ansvar – kan være stolte af.

Mulighederne er udnyttet til det yderste, og den økonomiske bue spændt maksimalt, hvilket afspejler sig i aftalen. Til gengæld er der skabt basis for kapacitetsforbedringer på dagpasningsområdet, hvor der blandt andet i overslagsårerne er afsat budget til en ny daginstitution.

I september 2021 blev der afholdt Børne- og Ungetopmøde for første gang. Det lykkedes Venstre at opnå støtte til at dette kan fortsætte de kommende år. Topmøderne skal understøtte netværk og samarbejdsrelationer på tværs af området og være til fælles inspiration og videndeling.

Vores ældre medborgere kan glæde sig over, at Klippekortsordningen bevares foruden en kommende kapacitetudvidelse på Christians Have plejecenter. Og på den længere bane at muligheden for friplejehjem i Havdrup undersøges nærmere.

I Venstre er vi tilfredse med aftalen, og glæder os over det konstruktive samarbejde forhandlingsparterne i mellem, som ledte os hen til den underskrevne aftale.


Med venlig hilsen

Lene Stevnhoved
Byrådsmedlem

Medlem af Økonomi-, teknik- og miljøudvalget
Venstre i Solrød


Flere artikler

Hjælp - spillet tager mit barn

18-10-2021
Er du som forældre nervøs for spillenes greb i børnene og savner du hjælp til at skabe gode spilvaner for dit barn?

Møde om kystsikringen

18-10-2021
Årets møde for Solrød Strands Grundejerforenings vejlaugskontaktpersoner og andre interesserede afholdes torsdag den 18. november kl. 19.30 i Aktivitets- og Frivilligcenterets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Den islamiske Jesus

18-10-2021
I sidste uge havde vi besøg af sognepræst Michael Rønne Rasmussen, der gav os foredraget: "Den islamiske Jesus".

Så du også "Kurs mod fjerne kyster" på tv?

18-10-2021
Om Mikkel Beha Erichsen og hans familie, der har sejlet det meste af verden rundt med båden Havana. Nu indbyder vi til foredrag med Emil Erichsen søndag den 7. november kl. 14-16 i Jersie Sognehus, Birkevænget 40.

Harry Potter quiz for familier

18-10-2021
Er du også fan af Harry Potter? ... Så er det nu, at du finde dine bedste besværgelser frem, for vi skal dyste i magisk viden om alt fra trylleformularer, Harry Potters venner og hvor det nu lige er, man går hen, hvis man skal bruge en bezoar?

Pandemier i de sidste 200 år

18-10-2021
Professor i folkesundhed Lone Simonsen beretter om, hvad vi kan lære af at kigge tilbage i historien på de store epidemier og pandemier – fx pesten, spansk syge, kopper, kolera og mæslinger. Nye matematiske modeller giver os indsigt i hvordan fremtidige epidemier udvikler sig – herunder covid-19-pandemien.

Rutineret og lokalkendt seniorpolitiker stiller op for Konservative

18-10-2021
Steen Knuppert-Hansen (70 år) stiller igen i år op som byrådskandidat i Solrød kommune for Det Konservative Folkeparti, hvor han også af flere omgange siden 1985 har været bestyrelsesmedlem.

Konservative: Alderdommen skal indeholde omsorg, værdighed og selvbestemmelse

18-10-2021
Alle ældre har krav på en værdig og indholdsrig alderdom. Og når man har levet et langt liv og får behov for hjælp, så mener vi i Det Konservative Folkeparti, at det er fællesskabets tur til at betale tilbage med omsorg, pleje og hjælp. De sidste år af ens liv har lige så stor betydning som de første – og livet slutter ikke, blot fordi man flytter på plejehjem.

JAKOB ELLEMANN-JENSEN TOG FØRSTE SPADESTIK TIL DET NYE BIOGASANLÆG I STRÅLENDE SOL

18-10-2021
Onsdag tog Jakob Ellemann-Jensen ikke ét - men hele tre - spadestik sammen med borgmester Niels Hörup og adm. direktør i Bigodan A/S Henrik Laursen i forbindelse med opstarten af byggeriet til det nye biogasanlæg ved Lille Skensved i Solrød Kommune.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online