Færdselskontrol – Greve og Solrød

30. september 2021

Politifolk fra færdselsafdelingen lavede onsdag formiddag en omfattende færdselskontrol i Karlslunde, Greve og Solrød.

Kontrollen foregik på Greve Centervej i Greve, på Karlslunde Rasteplads i begge retninger og på Solrød Byvej/Tåstrupvej i Solrød, hvor i alt ca. 630 biler blev standset og kontrolleret.

En 30-årig mand fra Glostrup blev kl. 10.44 sigtet og anholdt for narkokørsel, da han blev standset på Tåstrupvej i Solrød. En narkometertest viste positiv for hash. Han og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Hele ni bilister blev sigtet for kørsel uden førerret i forbindelse med kontrollen – og tre bilejere blev sigtet for at overlade deres bil til en person uden kørekort. En havde ikke spændt sit barn under 15 år fast med sikkerhedssele og fem blev sigtet for ikke selv at anvende sele under kørslen. En talte i mobiltelefon under kørslen og seks blister havde fejl og mangler på bilen. En kørte med en trailer, hvortil der kræves trailerkørekort, men det havde han ikke erhvervet, så han blev sigtet for kørsel uden førerret til kategori BE. Ni bilister havde ikke medbragt deres kørekort.

Det er ærgerlig at få en bøde for ikke at medbringe sit kørekort, så politiet vil gerne komme med en påmindelse om, de fleste bilister kan hende deres kørekort som en app på mobiltelefonen.

De fleste sigtede har allerede nu modtaget en bøde i deres E-boks for de mindre alvorlige sager. De øvrige kan forvente at høre mere fra politiet i deres sager.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra onsdag 29/09 til torsdag 30/09.


Flere artikler

Musik til ulempe – Bistrupvang, Havdrup

18-10-2021
Kl. 21:41 havde en gruppe unge, der opholdt sig på en naturlegeplads, skruet lidt for meget op for en medbragt soundboks.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Solrød Strandvej

18-10-2021
Kl. 23:36 forulykkede en 33-årig mand fra Polen under kørsel i en polsk personbil ad Solrød Strandvej i nordlig retning.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Cordozavej, Solrød Strand

18-10-2021
Kl. 12:40 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 28-årig mand fra Slagelse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han ikke skulle have sat sig bag rattet i, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet med udløb i slutningen af denne måned.

Narkokørsel – Tåstrupvej, Solrød Strand

14-10-2021
Kl. 01:33 standsede politiet en personbil i rundkørslen ved Cementvej, da bilen kom til stedet ad Tåstrupvej.

Narkokørsel i lastbil – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

14-10-2021
Kl. 21:17 standsede færdselspolitiet en lastbil til nærmere kontrol af fører og køretøjet på motorvejsrastepladsen i Karlslunde.

Narkokørsel, frakendt kørekort og kniv i bilen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

11-10-2021
Kl. 11:30 kørte en betjent fra Færdselsafdelingen på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde mod nord, da føreren af en varebil gjorde sig uheldigt bemærket, da han talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen. Politiet stoppede bilisten, som viste sig at have flere langt alvorligere færdselsforseelser på samvittigheden.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-10-2021
Kl. 11:20 stoppede en politipatrulje en bilist på Karlslunde Rasteplads i sydgående retning.

Uromagere havde hash på sig – Birkevænget, Jersie, Solrød Strand

07-10-2021
Kl. 14:12 anmodede DSB om assistance fra politiet på Jersie S-station, idet DSB via videoovervågningen af stationsområdet kunne se flere unge mænd ved elevatoren.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

07-10-2021
Kl. 08:48 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor tre bilister var involveret.

Fire narkokørsler i tonstunge lastbiler

04-10-2021
Færdselsafdelingens tungvognscenter Øst foretog i denne uge kontrol af tunge køretøjer ved Køge Transportcenter og på Køge Bugt Motorvejen i Greve. På bare tre dage standsede politiet i den forbindelse hele fire narkopåvirkede lastbilchauffører bag rattet på de tonstunge køretøjer.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online