Konservative og socialdemokrater i fælles appel til borgere: Engager jer i valgkampen

30. september 2021

Kommunalvalget står for døren, og tirsdag den 16. november skal vælgerne i Solrød Kommune til stemmeurnerne og sammensætte et nyt byråd for de kommende fire år. Danskerne er generelt politisk interesserede, men de er ikke specielt engagerede rent partipolitisk, og nu håber to byrådsmedlemmer at kunne få lidt flere med i valgkampen - både for demokratiets og for borgerinddragelsens skyld.

“Det er sjovt at være en del af en valgkamp, og det nytter virkelig noget, fordi man både bliver klogere på, hvordan samfundet fungerer, hvordan beslutningerne træffes, og hvordan man får indflydelse. Det er altid sundt og lærerigt at kæmpe for det, man tror på,” siger Morten Scheelsbeck, der sidder i byrådet for Det Konservative Folkeparti.

Bedre inddragelse og bedre beslutninger
Det socialdemokratiske byrådsmedlem Jonas Ring Madsen stemmer i:

“Egentlig handler vores ydmyge opråb her ikke om, at folk absolut skal melde sig ind i et politisk parti - man om at man engagere sig i kommunens fremtidige udvikling. Jeg tror på, at alle har en fælles interesse i, at vi får engageret flere i lokalpolitiske forhold.”Altid brug for ekstra hænder
Når de politiske partier fører valgkamp, sker det udover selve politikudviklingen på mange områder stadig på ‘gammeldags maner’ med uddeling af politiske pjecer, ophængning af plakater og uddeling ved togstationer, og ved disse lejligheder kan man altid bruge ekstra sæt hænder, understreger de to lokalpolitikere: 

“Vores fælles appel her handler grundlæggende om, at vi godt selv kan lide at føre valgkamp, og at vi blot ønsker, at endnu flere kan blive en del af det. Så hvis nogen sidder derude og har en sag, et projekt eller måske ligefrem et konkret parti, de brænder for, så skal de ikke være bange for at tage kontakt til det parti og høre, om der er noget, de kan hjælpe med. Vi kan roligt love, at det vil blive taget godt imod, og at det derfra bliver sjovt og lærerigt,” siger Jonas Ring Madsen og Morten Scheelsbeck i en fælles udtalelse.

Det koster typisk mellem 300 og 500 kroner om året at være medlem af et parti, men partierne tager gladeligt imod frivillige kræfter i forbindelse med valgkampe.

Kontakt Morten Scheelsbeck (28 89 50 39) eller Jonas Ring Madsen (60 13 72 51) for nærmere info.


Flere artikler

Udstilling: Gå på opdagelse i Birkeboslottet

21-10-2021
Oplev huskunstnerprojektet Birkeboslottet fra Birkebo Børnehave, og gå på opdagelse i slottets mange rum.

Intelligent og menneskelig roman - Anna Hopes 'Forventning'

21-10-2021
Britiske Anna Hopes ''Forventning'' blev en umiddelbar succes i hjem- og udland - og nu er den kommet på dansk!

Højtlæsning i efterårsferien for 7-12 årige

21-10-2021
Efteråret er vådt og kedeligt, men det skal ikke stoppe sjov og balladen i efterårsferien, fordi det er nemlig PERFEKT læsevejr! Få inspiration til familiens næste fælles læseeventyr her!

Froms Ballader – musikalsk viseforedrag

21-10-2021
Igennem 40 år forkælede Ida og Bent From publikum med deres tekster og melodier. Hvem husker ikke Pensionistvisen, To lys på et bord og Ta me ud å fisk.

Cabaret-portrættet med Jeppe Aakjær sange

21-10-2021
Vi skal opleve det kunstneriske hold Allan Høier som sanger og fortæller og Erik Axel Wessberg som guitarist i Bo Skødebjergs instruktion. De fremfører Aakjærs sange smukt, ukunstlet og ligefremt – nogle som solosang og nogle som fællessang.

Hjælp - spillet tager mit barn

18-10-2021
Er du som forældre nervøs for spillenes greb i børnene og savner du hjælp til at skabe gode spilvaner for dit barn?

Møde om kystsikringen

18-10-2021
Årets møde for Solrød Strands Grundejerforenings vejlaugskontaktpersoner og andre interesserede afholdes torsdag den 18. november kl. 19.30 i Aktivitets- og Frivilligcenterets store sal, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Den islamiske Jesus

18-10-2021
I sidste uge havde vi besøg af sognepræst Michael Rønne Rasmussen, der gav os foredraget: "Den islamiske Jesus".

Så du også "Kurs mod fjerne kyster" på tv?

18-10-2021
Om Mikkel Beha Erichsen og hans familie, der har sejlet det meste af verden rundt med båden Havana. Nu indbyder vi til foredrag med Emil Erichsen søndag den 7. november kl. 14-16 i Jersie Sognehus, Birkevænget 40.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online